Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośne eloboostingu

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem który jest dosyć skomplikowany bo nie wiem czy mogę otrzymać bana na którekolwiek z kont. Może na początek aby się łatwiej czytało jakiś spis.

A- Moje konto głowne teraz.

B- Moje byłe konto zbanowane za boosting

C- Konto kolegi z challengera

Kiedyś grałem na koncie B tylko normalki i zrobiłem sobie przerwę z lolem i chciałem żeby kolega C wbił mi diaxa, bo nie miałem czasu. Na koniec sezonu dostalem bana na 2 tygodnie i postanowilem zalozyc konto A żeby mieć czyste konto. Kolega C nigdy nie dostał bana za ten boosting. Teraz planujemy zagrać dynamic Queue z ziomeczkami, jakiś challenge sprawdzić jak daleko zajdziemy w ile dni. Czy jeśli kolega C znów wejdzie na konto B ( którego nie używam od czasu bana - jakos 9 miesięcy? zagrałem może na nim od tego czasu z 10 normalków ) to :

1. Mogą mi zbanować konto B za boosting? Jeśli kolejny sezon rankedy są grane z tego samego IP a normale z innego?

2. Kolega C może stracić challengera za takie zabawy? 

3. Czy może mi się coś stać z kontem A ( głownym aktualnie ) nikt na nie nie wchodził, gram tylko ja ale jednak bede grać duo z kontem które było kiedyś moje.

Pozdrawiam, łatwiej nie potrafilem tego wytłumaczyć. 

Opublikowano

Jeśli zobaczą to samo IP na dwóch kontach to oba dostają ostrzeżenie. Jednak to ostrzeżenie już zostało wykorzystane, więc teraz będzie perm. Konto A się w to nie miesza. Imo szansa na bana nie jest wielka.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

A jeśli kolega pogra na moim starym koncie kilka normalków? Bo w sumie ja już tam nie gram, oddalem te konto jemu. Nigdy nie bedzie mogl tam zagrac rankeda?

Opublikowano

Nie ma szans ze cos sie stanie z kontem xD Ja na tysiace kont wbijalem bez zadnych VPN'ow i nic sie nigdy nie dzialo ^^ Massive account sharing moze doprowadzic do bana na dluzszy dystans ale takie cos nie ma szans, mozecie grac spokojnie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tzn, no już jednego bana te konto wyrwało xD wiec jednak jakieś szanse są :P 

Jezeli on nie dostał bana, to nie moglo byc to za boosting. Sprawdzales wiadomosc od supportu wtedy? Pamietam moj kolega dostał bana na 2 tyg z powodem boostowanie za granie 3v3 ze skrypterami, on dostal na 2 tyg a reszta perma. Kiedyś tam

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Nie czytalem emaila, ale zabrali mi ramkę i nagrody za sezon.

Mozliwe, ze Cie kolega strollowal i zreportowal sam siebie. Ja sie nie spotkalem z czyms takim i codziennie smurfuje na roznych kontach ktore nie maja bana przez dlugi okres czasu juz.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...