Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Serwer Metin2 Forum Mpc

MrConsigo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co wprowadza na KR to tylko texturki do GF dali i nowe wierzchowce iwec z KR nie idze wszedzie.

Na US jest atlantyda a na PL jest Grota Wygnańców bo GF nie chcialo miec przejebane??

Na US wprowadzaja nowe itemki (nie z KR).

Więc tylko GF wykupuje co chce.

A licencji do clienta z 2008 nie maja kupili tylko licencje grania w EU a juz widze ze nie sa tylko w EU..

Wiec sie nie czepiaj clienta...

EDIT@

GF wiesz co moze??

8==>

Opublikowano
EDIT@

GF wiesz co moze??

8==>

Jeżeli to było do mnie w co watpie to tak, wiem co to jest GF GameForce ; >

Spam? każdy powinien napisać tu swoją opinię a nie pisać o rzeczach typu prawa autorskie itp. marny temat lecz dobry do spamu ^.^

a UP jest tego przykładem.

Pozdrawiam ; x

LoL . ?

Opublikowano

Skończcie już spamować o tym czy klient będzie legalny, czy też nie, bo sądzę, że my to wiemy najlepiej...

Kokosz przecież wie co robi...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak obserwuje ten temacik i obserwuje... ale jedna rzecz nie daje mi spokoju 0 is 0 wpłat 0 pomocy z naszej strony ale to trzeba utrzymać bo niesztuką jest opłacić serwa na miesiąc i po miesiącu go zamknąć i zbierać kase na nowy start (Atari omg! weź wyjdź...) i tak z ciekawości zapytam czy macie wszystko załatwione tak że serwer postoi minimum te 2-3 miesiące na 101% ?

ps

przypomnienie hasła nie trybi ...

własnego clienta ma xlast i avalonmt2 (wiele innych zapewne też) to ja bym sie nie przejmował GF jak niektórzy forumowicze

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Nie trudno się dowiedzieć, Pod każdym newsem jest nick "Kokosz" ; )

Ps. DrHause ; > Literówka . .

LoL . ?

• Dodaj nową pozycję...