Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normalna gra po używaniu bota

boootek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie wbić nowe konto, żeby wybrać inny team i słyszałem, że najszybciej robi się to w Sydney albo w Tokio. Tylko zastanawiam się czy po zbieraniu pokemonów w jednym z tych miejsc i potem przeniesieniu się do małej miejscowości w Polsce nie dostanę bana. Mógłby mi ktoś poradzić jak potem sprowadzić swoją postać do Polski? Albo chociaż podał jakiś fajny spot do expienia w naszym kraju.

Opublikowano

Dostaniesz bana, ale wystarczy rozejrzeć się po tym forum, a znajdziesz sposób na odbanowanie. Będziesz kręcił i zamykał pokestopa 45 razy i ban przejdzie.

Opublikowano

Nie martw się, zwykle jest to ban na 30 minut, ja już od 4 dni używam pewnego bota i zawsze, jak gdzieś się teleportowałem to odczekałem te 30 minut, aby bank zleciał i grałem dalej.

Opublikowano

Ale co za problem wybocić się zagranicą i nie korzystać później z apki przez 2-3 dni? Jeżeli tak bardzo boisz się softa, to po całej akcji nie korzystaj z aplikacji 1-3 dni i po kłopocie.

Opublikowano

A gdzie najlepiej będzie wbijać lvl? Bo w temacie o spotach wszyscy wstawiają raczej koordy do rare pokemonów,a do expa nie widziałem żadnego. Tak żeby były 3-4 pokestopy obok siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...