Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozmnożyć 25€?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak rozmnożyć 25e i kilka kilkanaście euro?:P Nie chce obstawiać ani ruletek :P jak ktoś ma jakiś dobry sposób i coś rozmnoże, to odpalę coś za najlepszy sposób :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Nie chce obstawiać ani ruletek

no to nie rozmnożysz, ja dopóki csdouble działało miałem sposób na zarobek 2 kluczy na 3 trejdach, ale niestety juz nie dziala ;/

Możesz próbować trade'ować. Znajdź skina, za którego ktoś np. chce klucz, a na rynku idzie sprzedać za więcej niż cena klucza itd itd albo trejduj itemy tańsze na droższe jak dasz radę.. jakieś euro zysku na trade może będziesz miał.. ale to długoterminowa zabawa.

Opublikowano

no z 5 euro w 1,5miesiąca zrobiłem 120e,ale teraz jakoś ciężko idzie :P

No to w takim razie nie rozumiem w ogóle Twojego pytania :D skoro nie chcesz na niczym obstawiać, a tradowanie Ci wychodziło to odpowiedź jest prosta. A tak w ogóle to oprócz hazardu i tradów chyba nie ma żadnych sensownych sposobów na zarobek :)

Opublikowano

csgodouble i tradujesz. J**** ruletki i betowanie bo i tak prędzej czy później stracisz.

Po pierwsze na doubla nie można wpłacać.

Po drugie double miał od valve nakaz zamknięcia na dniach.

Opublikowano

csgodouble i tradujesz. J**** ruletki i betowanie bo i tak prędzej czy później stracisz.

Po pierwsze na doubla nie można wpłacać.

Po drugie double miał od valve nakaz zamknięcia na dniach.

csgolouge miało być :lenny:  Mój błąd

Opublikowano

kopiesz dołek na 5 cm bo 25euro to malo na rozmnażanie :D

wkładasz tam 25 euro zakopujesz i piszesz mi na pw współrzędne tego dołka potem czekasz 30dni i odkopujesz i zależy od twojego szczęścia może być od 0euro do 2.500.000euro tak więc się opłaca :)

A tak na serio 

jest dużo sposobów na rozmnażanie i nie ma pewnego ani jednego :)

rueki/coin flipy/jackpoty/wymiany/handlowanie/wlepki/skrzynki/obstawianie meczy/scamowanie itp :)

Opublikowano

jesli nie chcesz korzystac z ruletek polecam ci trade dzieki temu mozesz zamienic 25 na 27 pozniej 27 na 30 i tak dalej az dojdziesz do ladnej sumki, polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...