Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. PvP

Ogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

przejde do rzeczy, o co chodzi z tym PvP? mianowicie:

1. czy jest tylko 5 vs 5?

2. jak w ogole wziac udzial w tym PvP? (zglaszm sie i czekam i czeka i czekam i czekam i prrrrrrrrrrrrrr )lokowac

3. moze musze cos odblokowac czy cus? :/

4. o co chodzi z "Sahha Match", mam to zablokowane?

5. jeszcze tak przy okazji:) mam "problem" z ukonczeniem questa na wierzcha, zakonczylem misje ale calyczas wyskakuje mi ("Zobacz co nowego" bedziesz doskonale wygladal na nowym wierzchu bla bla bla...), i nic z tym nie moge zrobic, troche mnie to irytuje:P ?

prosze o jakies info i z gory dzieki

PS. prosze o wyrozumialosc jestem swiezakiem :P

Opublikowano

witam

przejde do rzeczy, o co chodzi z tym PvP? mianowicie:

1. czy jest tylko 5 vs 5?

2. jak w ogole wziac udzial w tym PvP? (zglaszm sie i czekam i czeka i czekam i czekam i prrrrrrrrrrrrrr )lokowac

3. moze musze cos odblokowac czy cus? :/

4. o co chodzi z "Sahha Match", mam to zablokowane?

5. jeszcze tak przy okazji:) mam "problem" z ukonczeniem questa na wierzcha, zakonczylem misje ale calyczas wyskakuje mi ("Zobacz co nowego" bedziesz doskonale wygladal na nowym wierzchu bla bla bla...), i nic z tym nie moge zrobic, troche mnie to irytuje:P ?

prosze o jakies info i z gory dzieki

PS. prosze o wyrozumialosc jestem swiezakiem :P

2. na mniejszym lvlu to rzeczywiście, też czekam i czekam a jak trafi mi się mecz to jakieś boty biegają..., ale od kiedy wbiłem 30 lv to można już normalnie powalczyc.

3. nie

4. na evencie letnim na tej mapce zrobic misje z piłką sahha

5. właśnie mam to samo na obu postaciach i też mnie w*****a.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

1. Jest 5v5 i 10vs10 z tym że 10vs10 to jest rzadko, tera mało kto sie w pvp bawi.

2. na lvlu niższym niż 70 ciężko o pvp (nawet na 70lv trza sie naczekać)

4. Event od 15lvl, specjalna mapa jest, na niej masz kilka misji do wykonania i tam dostaniesz wskazówki co i jak.

5. Nie za bardzo kojarzę o co chodzi, ale czy podświetla Ci sie u góry ekranu na zółto 3 zakładka od lewej "Z"? Jeśli tak to kliknij na to, wejdź w zakładki wierzchowce i powinno zniknąć ew. musisz kupić jakiegoś konia z item shopu aby znikło ale szczerze nie mam pojęcia.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...