Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Serwer Metin2 Forum Mpc

Kadzio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fifolski mam do ciebie pytanko bo widze ze nie odpisujesz na pw i czytam ze juz piszecie questy jakies wiec mam nie pisac zadnych questow juz? bo pisales ze napiszesz mi jak bedziecie je pisac

Opublikowano

haha "paczus" ;d

Z all sie z toba zgadzam ;]

Serwer niech ma juz te swoje 15-20% raty, nie znizajmy sie do poziomu "global".

A co do zapowiedzi serwa, ladnie to wyglada i mysle ze nie bedzie to drugi priv-metin2 czy jakis inny serw co reklamowal sie miesiacami a jak juz ruszyl to padl po tygodniu ;]

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Ja bym proponował ze zamiast 10% siły i 5% abs w 6 7 bonie na woja ninję surę i szamana aby było 10% siły i 5% abs na ludzi nie wiem czy to się spodoba ninjom itp. bo tacy wojowie to nie mają szans w PvP .

Opublikowano

na PL wyszly nowe wierzchowce fajnie gdyby tutaj tez takie byly byla by miazga chodz to narazie pewnie nie mozliwe bo jak wziasc nowe textury tych wierznowcow :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko jak widze ze ten Sui z Insomni ma tu byc w teamie to az mnie czysci... Znowu bedzie idiotyczne banowanie nieuzasadnione niczym a odpowiedz "ja juz temat skonczylem" Prosze jak robicie porzadny serwer to chociaz patrzcie kogo bierzecie do teamu a nie jakies dzieci ;f

Nie przesadzajcie z ratami bo nikt nie bedzie gral na serwie ktory jest minimalnie lepszy od PL (globala) bo nie wiadomo jak dlugo ten wasz serw pociagnie. Mam nadzieje ze nie zepsujecie go jakimijs bezsensownymi itemami na 85+

Skoro ma to byc priv to dajcie sie ludziom pobawic - lecz bez przesadzy nie robcie chinola. Jak gral ktos z was na ultimatelungju2 to wzorujcie sie na nim bo to byl najlepszy priv jaki istnial.

Moje skromne sugestie:

- kowal nie pali do +6 pozniej tak

- brak ulepszaczy do +6 pozniej tak (perly - TAK, metale - NIE)

- ceny itemkow proporcjonalne to dropu yangow

- dowolna ilosc zmian bonosow (bez zadnego czekania)

- lvl konia trzeba wbijac samemu (to akurat juz chyba jest z tego co czytalem)

- dobrze "dzialajacy" umarly rozpruwacz - zadaje dmg

- zwoj statusu (zmiana z WP na BMa) - tutaj sam nie wiem, osobiscie jestem na TAK

- nie chcemy faworyzacji kolegow z rl

- uczciwy i ogarniety team

- zabezpieczenia przed cheatami (wasza glupota sami dajecie SH, MH itp a teraz kazdy pisze zeby nie uzywac - zdecydujcie sie czego chcecie...)

- wielki + za robienie kopii zapasowej

- hwangi - NIE

- epiki - TAK

- dobrze przyciagajacym elementem jest eq +9 na 1lv na start

- mam nadzieje ze bedzie na start 3reka i te rozne przydatne rzeczy

- postarajcie sie z ISem (oby nie zabraklo takich podstaw jak pelerynki, butki wiatru)

- wartosci bonusow tak jak na PLu a nie jakies +10k HP itp

Mam nadzieje ze chociaz czesc z tego zobacze na waszym serwie i ze nie bedzie to bezsensowny priv. Z tym co wymienilem na pewno bedziecie najlepszym privem. To sa oczywiscie tylko moje spostrzezenia serwer jest wasz takze mozecie miec te "rady" gdzies, rozumiem.

Pozdrawiam uno.

Opublikowano

Sui bylo jak bylo, zapomnijmy. Zwoje z misji ale jaka bedzie czestotliwosc tych misji? Wiesz, zeby nie bylo tak ze ludzie z lvlami 65+ lataja w niewybonowanym eq bo to troche mija sie z celem grania na privie. Skoro jestes przeciw niepaleniu do +6 to jak to zastapicie? Bodzie beda dropic w duzych ilosciach czy zostawicie bodzie normalnie i bedzie ciezko cos ulepszyc?

Zapomnialbym jak bedzie z kd i broniami na 65lv / zbrojami na 48, 54, 61? W sklepach czy trzeba tluc metki? Jakbys mogl to napisz co bedzie z tych rzeczy wymienionych wyzej (tutaj albo na PW)

Opublikowano

tak zbroje i bronie na 65 lvl u NPC ... to by byl 4fun TOTALNY a nie serv na pare tygodni/miesiecy

hwang'i powinny ale skoro max lvl jest 120 to hwang powinny byc np: na 100lvl+ a aby zrobic takiego hwanga trzeba by bylo zrobic questa

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

tak zbroje i bronie na 65 lvl u NPC ... to by byl 4fun TOTALNY a nie serv na pare tygodni/miesiecy

hwang'i powinny ale skoro max lvl jest 120 to hwang powinny byc np: na 100lvl+ a aby zrobic takiego hwanga trzeba by bylo zrobic questa

Czy widzisz zebym napisal ze tak ma byc? Naucz sie czytac ze zreozumieniem a pozniej cos pisz....

Hwangi psuja tylko klimat serwa mam nadzieje ze ich nie bedzie

• Dodaj nową pozycję...