Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Serwer Metin2 Forum Mpc

Zimka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

888met racja popieram Ciebie ale zmniejszenie czasu na resp bossa to juz nie to wtedy 80% ludzi biegalo by odrazu juz na wymagany lvl z stalkami itp. hwang tylko event 1 osoba ktora go wygra niech nie bedzie powszechny a co do expa to aby na mniejszy lvl sie szybko expilo a potem wiadomo powoli ale nie ze 90 lvl wbija sie 2 tyg., bo wtedy 120 lvl jest dla graczy bardzooo zmudnym zadaniem i jak up fajnie by bylo gdyby z metkow jakies ciekawe itemy dropily nie wiem czy jest to mozliwe ale np: poty z rosy co dodaja defa,ataku itp. fajnie by bylo gdyby np:w atlancie dropily szkaty klejnotow a np: jedna na 200 szkat to by bylo kolce defa,ataku

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Bardzo dobre pomysły dał 888met. W pełni się z nim zgadzam. Zastanówcię się nad jego pomysłami ;]

Również dobry pomysł z dropieniem KU. Tym bardziej, że zależy wam na dłuższej grze także taki pomysł byłby dobry. Mogło by dropić po np 3-4 KU dla różnych klas (oczywiście podałem tylko przykład). Można by było też zmiejszyć ilość wymaganych ksiąg do np. 30 (o ile się da). Wtedy wbicie skilla na G nie było by trudne a jednak była by satysfakcja z tego. No i oczywiście byłby to jakiś sposób zarobku na tym serwerze.

Opublikowano

Sui.. macie juz ludzi na bete? .. ja sie zglaszam na ochotnika ^^ / jesli oczywiscie beta bedzie zamknieta ^^

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Tak jak już kolega wyżej wspomniał , fajnie jak by w atlancie dropiły pudełka klejnotów drop z nich to : kolce defa i ataku (bardzo żadko dropia), itemki z is (dłon krytyka , atak boga smoków itp.)

Opublikowano

Mam pytanie przwidujecie na serv bony 5,6,7 moim zdaniem bony 6/7 burza cala przyjemnosc pvp na kazdym serv.

Prosze o [ + ] to nie boli a mi sie przyda

Opublikowano

jesli robicie clienta tez mogli byscie dac pare modyfikacji np: nie wiem czy to mozliwe ale zeby konie mialy inne kolory niz te 3 podstawowe z metka np: gdy odbieramy konie i jestesmy bez gildii dostawalibysmy losowo konia o wybranym kolorze inaczej z czlonkiem gildii i szefem np: aby kon byl pstry szary itp.

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

• Dodaj nową pozycję...