Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Bloody V7 nie działa

Canna.

Pytanie

Opublikowano

Siemka, mam problem z myszą bloody v7. Otóż kupiłem ją sobie i wszystko normalnie działało. Kolega poradził mi pobrać program (bodajże bloody 6) no i zaczęło się coś tam dziać no i zaczęło skanować rdzeń. Było ciągle 0% i odłączyłem myszkę. Wtedy gdy podłączyłem jądrugi raz przestała świecić. Komputer również jej jakby nie widzi, mam tylko mysz zgodną z PS2. Odinstalowywałem ten program. Czy myszka nadaje się tylko do oddania na gwarancję czy idzie coś zrobić?

Gdy podłączę tą myszkę bloody w urządzeniach wyskakuje mi to 

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kliknij ppm na nieznane urządzenie , jak ci wyskakuje jak podłączasz myszkę i pobierz sterowniki , następnie wyszukaj oprogramowania sterownika w trybie online , jeżeli to nie zadziała to przywróć system do np. 3 dni wstecz , albo do momentu w którym zainstalowałeś oprogramowanie.

Pozdrawiam.

@1373230489-U611928.pngCanna.

giphy.gif

Opublikowano

Zainstaluj program "Bloody" (Napiałeś, że go odinstalowałeś) , uruchom go a następnie podłącz myszkę pod jakiś port, jeżeli nadal nie będzie reagowała to istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że uszkodziłeś ją podczas odłączenia jej kiedy rdzeń pracował . 

Zainstalowałem, podłączyłem i wszystko śmiga <na szczęście>

Był jeszcze jakiś myk z trybami i że jakoś można wgrać no recoil do tej myszki, to prawda? 

To jest platne dodatkowo. 

Zainstaluj program "Bloody" (Napiałeś, że go odinstalowałeś) , uruchom go a następnie podłącz myszkę pod jakiś port, jeżeli nadal nie będzie reagowała to istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że uszkodziłeś ją podczas odłączenia jej kiedy rdzeń pracował . 

Był jeszcze jakiś myk z trybami i że jakoś można wgrać no recoil do tej myszki, to prawda? 

To i tak nic nie daje :v

P.S - i tak po miesiącu przy mocniejszych ruchach będzie Ci szalała jak 12 latek bez komputera :v

Juz to bedzie robic, przeciez ten sensor to porazka, do lolka na jakims nie za malym dpi to oki, ale tylko tyle, w cs go 400dpi _ 2 sensa okolo to bo oswirowal, przez ten problem, ze sie patrzy w ziemie. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

To i tak nic nie daje :v

P.S - i tak po miesiącu przy mocniejszych ruchach będzie Ci szalała jak 12 latek bez komputera :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...