Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jaki temat chcecie TuT'y?

pannikodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, Cześć... Postanowiłem zrobić sporo Poradników, Projektów etc. dotyczącej całej serii. Mam pytanie do was, użytkowników tego działu.... Na jaki temat chcecie TuT'y, projekty itd.? Dodam, że jestem otwarty na pomysły :)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Napisz tut jakie konfiguracje broni użyć do jakich stylów gry. Np że nocą brać noktowizje np. tłumik itd. wiesz co mam na myśli. 

eca1f2e282f14.png

Opublikowano

Napisz tut jakie konfiguracje broni użyć do jakich stylów gry. Np że nocą brać noktowizje np. tłumik itd. wiesz co mam na myśli. 

Do jakiej części konkretnie?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Ja się chętnie dowiem jak rzadziej ginąć.

To oczywiste... W Bf4 używać dymnych i się nie wychylać... Zakładać odpowiednie kamuflaże ;)

MKfY45t.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

F5

MKfY45t.png

Opublikowano

Odświeżam :)

MKfY45t.png

Opublikowano

Ja bym chętnie zobaczył jakiś poradnik o dodatkach i samych broniach w BF4. Które są dobre, co się lepiej sprawdza itp. Jakie bronie przeciwpancerne/przeciwlotnicze lepiej skutkują itp. Bo w sumie jako technik nie wiem, czy lepiej biegać z RPG czy czymś innym.

Opublikowano

Ja bym chętnie zobaczył jakiś poradnik o dodatkach i samych broniach w BF4. Które są dobre, co się lepiej sprawdza itp. Jakie bronie przeciwpancerne/przeciwlotnicze lepiej skutkują itp. Bo w sumie jako technik nie wiem, czy lepiej biegać z RPG czy czymś innym.

Dobry pomysł, rozbił bym to na kilka części i napisał parę rzeczy na temat tego w Ciekawostkach Dnia.

@ref

MKfY45t.png

Opublikowano

Z miłą chęcią coś takiego zobaczę :D Szczególnie TuT'y na temat dodatków do broni i ich samych ,która pod danym względem króluje w danej klasie etc. 

Piteraskwiat.png

Opublikowano

A może zrobiłbyś coś na temat bad Company 2? Bo niektórzy już o nim zapomnieli a to była moja ulubiona część bf-a

Jasne, zarzuć temat :)

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...