Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do ETS2, Gadu-Gadu, CS GO

soul147ah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na OLX znalazlem ogloszenie komputera stacjonarnego ( nie daleko mnie ) , nizej podsylam zawartosc wiadomosci ktora podal w ogloszeniu.

Procesor - Intel Core i3 2120
Grafika - Amd Radeon HD 7670 2gb
Ram - 8gb DDR3
Dysk Twardy - Barracuda 1tb

Sprzedaje moj kochany komputer, poniewaz potrzebuje pieniedzy na motor

Wszytko dziala tylko jak odpali sie gre ktora jest dosc wymagajaca to wiatrak w karcie graficznej bedzie glosno chodzil

Cs go na 130fps
Bf3 na 46fps
Lol na 130fps
Nba 2k16 na 35fps

Zapraszam 
Lekka negocjacja mozliwa

3.3 ghz 4 rdzenie I ta karta graficzna ma wejście tylko pod hdmi i ciągnie wszystko na telewizorze 32 cale bo na takim wszystko robiłem

Każdy battlefield, każdy cod, tylko z fifą 15 nie dał rady

Grałem sam na tym pc w.etc 2
Komputer w cenie 800 zl do negocjacji ( od 1 miecha wystawiona jest aukcja i koles dalej ma to w sprzedazy wiec sadze ,ze starguje to do ceny 650-700 zl ) 

Budzet : ok. 1500 zl ( lecz fajnie by bylo zeby byla to mniejsza kwota icon_wink.gif ( nie wymaga nie wiadomo jakiego Kompa... )

Szukam Komputera by moc pograc w Euro Truck Simulator 2  , w CS:GO ( "normlanie" ) moze kiedys mi sie ona spodoba;P  , bezproblemowego uzywania chociażby programu Gadu Gadu , 1800 kontaktow GG ( stale to rośnie) moge go uzywac tylko przez WEBGG , wlaczajac program GG sie on crashuje ;/

Aktualny PC :

• Procesor  Pentium Dual Core  E5300 
  • Ram 2x 2 GB
  • Grafika Geforce 430 1 GB
  • DYSK 2x po 150 GB
  • Windows 7 

Pozdrawiam i prosze o pomoc czy jednak jest on wart tej ceny oraz osoba sprzedajaca mowi prawde co do tego ,ze moze miec tyle a nie mniej FPS.

Opublikowano

Komputery beznadziejne. Lepiej będzie jak sam coś złożysz, przykładowo i5 2400 (~350zł) + jakaś płyta H61 (~100zł) + 2x4GB RAM DDR3 (~100zł) + jakaś buda za ~100zł + HDD 1TB ~200zł (tu polecam nowy) lub SSD (też nowy) 250GB 200-300zł + zasilacz też polecałbym nowy chociażby Antec VP500 ~150zł, to wszystko wyjdzie jakieś 1000zł + ewentualne przesyłki, zostaje Ci 500zł na grafikę pokroju GTX'a 760 i masz komp na którym pójdą nowe gry na wysokich bez problemu. Te które podlinkowałeś nie nadają się nawet do lola czy cs'a i nie są warte połowy ceny które za nie wołają

Opublikowano
masz komp na którym pójdą nowe gry na wysokich bez problemu.

masz racje , na morele za 1679 zl ( jest rowniez ciekawy komp ) ale tak jak mowie nie intersuja mnei gry TYPU GTA V itd a CS:GO napisalem w  ew. bo na chwile obecna ta gra mnie nie intersuje w zadnym stopniu , ALE jednak w przyszlosci nigdy nic nie wiadomo i moze mi sie odmieni.

• Procesor  Pentium Dual Core  E5300 
  • Ram 2x 2 GB
  • Grafika Geforce 430 1 GB
  • DYSK 2x po 150 GB
  • Windows 7 

aktulanie posiadam komp w takich parametrach i jesli chodzi o np. CS:GO to mam 40-70 FPS  , ETS 2 chodzi PRAWIE  idealnie  , a gadu gadu ciezko pracuje sam program Gadu Gadu zainstalowany crashuje sie po samym odpaleniu konta GG(1800 kontaktow)  .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dyski sata? Ramy ddr3 (albo po prostu podaj plyte glowna), jaki masz DOKLADNIE zasilacz, obudowe? Bo zaoszczedzisz duzo, jesli wszystko byloby ok, bo wtedy tylko i5 2400 + markowe mobo p67/b75 + (ale jak znajdziesz tanio, dlaczego? bo 4 banki na ramy, jesli Twoje podejda, bo dokupisz jeszcze 4gb przynajmniej) + ssd (128gb 200zl, 300zl za 256gb 300zl) (nowy). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano
Dyski sata? Ramy ddr3 (albo po prostu podaj plyte glowna), jaki masz DOKLADNIE zasilacz, obudowe? Bo zaoszczedzisz duzo, jesli wszystko byloby ok, bo wtedy tylko i5 2400 + markowe mobo p67/b75 + (ale jak znajdziesz tanio, dlaczego? bo 4 banki na ramy, jesli Twoje podejda, bo dokupisz jeszcze 4gb przynajmniej) + ssd (128gb 200zl, 300zl za 256gb 300zl) (nowy). 

prowadze z nim rozmowe caly czas nizej podsylam to co on podaje mi w rozmowie ( OLX )  

Nowa Cena : 600 zl ( sama propozycja od sprzedajacego , zalezy mu na kasie chce ON  motor  kupic czy cos... ) 

Płyta jest od acera na pewno a ram od firmy nanya
Radeon hd 7670 ddr3 2gb
Każdy battlefield, każdy cod, tylko z fifą 15 nie dał rady3.3 ghz 4 rdzenie I ta karta graficzna ma wejście tylko pod hdmi i ciągnie wszystko na telewizorze 32 cale bo na takim wszystko robiłem
Teraz mam Windows 10 zaktualizowany z oryginalnego windowsa 7 który był w zestawie i ja ten komputer skladalem z nowych części dokładnie 20 grudnia
Zasilacz : Model to liteon 
Wyjściowe 500wat
Odpalił mi bfa 3 na ultra grafice
Na 40fpsach

PODKREŚLAM Cena: 600 zl ! na ta CHWILĘ !  ,  mam do niego jakies 10 min drogi... ^^

Opublikowano

Za te 600 to jeszcze w miarę, ale problem taki że jakbyś chciał odsprzedać tą kartę graficzną to raczej nikt tego nie kupi, a nie pograsz na niej w nic nowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...