Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Riven

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W aktualnej mecie Riven dostala po dupie, choc i tak jest lepiej niz na poczatku sezonu. Oczywiscie po wymainowaniu nadal mozna cisnac, lecz to tez zalezy od twojego elo. Jak nie grasz na poziomie diaxa to srednio Ci sie oplaca tym grac bo nie opanujesz raczej Riven do perfekcji a jest tona lepszych pickow do gry ktorymi sie latwo keruje. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jesli celujesz na topa to aktualne championy do kerowania to np. Irelia, Jax, Fiora, a takie bardziej tankowne ktore tez maja potencjal do kerowania to Trundle, Maokai lub Renekton ktory w dzisiejszym patchu dostal buffa.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

W aktualnej mecie Riven dostala po dupie, choc i tak jest lepiej niz na poczatku sezonu. Oczywiscie po wymainowaniu nadal mozna cisnac, lecz to tez zalezy od twojego elo. Jak nie grasz na poziomie diaxa to srednio Ci sie oplaca tym grac bo nie opanujesz raczej Riven do perfekcji a jest tona lepszych pickow do gry ktorymi sie latwo keruje. 

Co masz na myśli, mówiąc o opanowaniu jej do perfekcji? Combo, skoki, czy coś?

Opublikowano

Wszystko, kazdy reset, kazde combo, kazdy wall jump. Najwazniejsze jest doswiadczenie zeby radzic sobie w kazdej sytuacji. Ja potrafie w sumie wszystko na riven, rzadko robie bledy choc nie jest to perkecja, lecz majac jakies tam decent doswiadczenie nie jestem w stanie wykerowac wszystkiego, ale do takiego niskiego diaxa jestem w stanie wygrac 90% gierek, a np. w sezonie 5 bez problemu sobie radzilem na high elo. Oczywiscie są riven pokroju Hi its Viper ktorzy dzieki ciaglemu graniu riven non stop są wstanie wyjsc do challa na ponad 70% win ratio bez problemu, ale to juz trzeba serio byc prosem i maniaczyc tylko tą postacia, poza tym wiekszosc postaci po wymainowaniu jest carryable w c**j zeby wyjsc gdzies wysoko.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Wszystko, kazdy reset, kazde combo, kazdy wall jump. Najwazniejsze jest doswiadczenie zeby radzic sobie w kazdej sytuacji. Ja potrafie w sumie wszystko na riven, rzadko robie bledy choc nie jest to perkecja, lecz majac jakies tam decent doswiadczenie nie jestem w stanie wykerowac wszystkiego, ale do takiego niskiego diaxa jestem w stanie wygrac 90% gierek, a np. w sezonie 5 bez problemu sobie radzilem na high elo. Oczywiscie są riven pokroju Hi its Viper ktorzy dzieki ciaglemu graniu riven non stop są wstanie wyjsc do challa na ponad 70% win ratio bez problemu, ale to juz trzeba serio byc prosem i maniaczyc tylko tą postacia, poza tym wiekszosc postaci po wymainowaniu jest carryable w c**j zeby wyjsc gdzies wysoko.

Jeśli mógłbyś, to jak ważne jest resetowanie? Do czego się to przydaje i czy często grasz Riven? Jeśli tak, to mógłbyś podać swój nick? Chętnie obejrzał bym kilka gier Riven w twoim wykonaniu, jeśli bym się na takie załapał.

Opublikowano

Jeśli mógłbyś, to jak ważne jest resetowanie? Do czego się to przydaje i czy często grasz Riven? Jeśli tak, to mógłbyś podać swój nick? Chętnie obejrzał bym kilka gier Riven w twoim wykonaniu, jeśli bym się na takie załapał.

Tak jak mowilem, staram sie nie wyciagac riven na high elo ale na wescie na low diaxie sobie nią pykam czasem.

plejsy z ostatnich dni xD

http://plays.tv/video/57950d12cc2e3eb522/nooo-graves-why?from=user

http://plays.tv/video/579535bf5d2efd921d/i-just-fkin-hate-exhaust?from=user

http://plays.tv/video/57950a2744cfbf510c/ez-xD?from=user

tutaj z troche wczesniej http://plays.tv/video/573b0f4643d5c868ea/riven-vs-yasuo-xD?from=user

http://plays.tv/video/573a44827be0d1de62/how-to-schrekt-lulu-3-no-emotions-xD?from=user

no i moj filmik z sezonu 5tego jak snoowera na topie zgwalcilem https://www.youtube.com/watch?v=j4EEEtWFXAY

Bez resetow nie ma Riven niestety, resetowanie spelli to czesc gry ktora pozwala na szybsze akcje rowniez na wielu innych postaciach.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...