Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Duże lagi na najniższych i najwyższych ustawieniach

Hidan95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo tak jak w temacie, mam duży problem z fps w gta, gram teraz na swoim zastępczym komputerze bo główny jest w naprawie i problem jest tego typu, że czy ustawię grę na najniższych wymaganiach czy na najwyższych różnica fps jest rzędu 4-5.  Tnie się niemiłosiernie już w menu zanim cokolwiek zrobie

Procesor : Intel core 2quad 2,4ghz

Ram : 8gb

Grafa : Radeon r9 290 (przełożona z głównego pc)

I tak, procesor spełnia minimalne więc wydaje mi się, że na najniższych gra powinna chodzić płynnie, a tutaj mam problem typu 15 fps na najniższych a 11-12 na najwyższych xDD ? Przecież to niemożliwe. Sterowniki mam wgrane najnowsze od radeona. Inne gry działają tutaj pięknie, większość chodzi na wysokich wymaganiach. A tutaj ustawiam najniższe i mam 10 fps w menu wtf?

Jakieś rady?

Jeszcze dodam, że przeglądałem na yt jak to ludziom chodzi na tym procesorze no to na najniższych/srednich ustawieniach po 30-40 fps mają spokojnie..

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Powiedziałeś tyle co nic, wiem, że jest słaby, ale wystarcza do minimalnej gry, ludzie mają na nim spokojnie po 30-40 fps na najniższych wymaganiach, druga sprawa niemożliwym jest zmiana ustawień z najwyższych na najniższe i przeskok o 3 fps a poza tym jakiś rok temu grałem na nim w gta i chodziło to dość płynnie miałem spokojnie 30 klatek, potem zrobiłem formata tego komputera i przerzuciłem się na nowy.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Okej chyba rozwiązane, 100stopni na procesorze bo się zasyfił wentylator :D

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...