Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacje w CS:GO

HarDMaTI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna zacząłem grę w cs go i mam pytanie gdzie kupić te operację z której jest dobry drop broni ? jest to wgl aktualne jeszcze ?

Opublikowano

Z tego co wiem z Operacji WildFire dobry drop był :) Ale operacja już zamknięta jest . Musisz na nową czekać.

Pomogłem? Daj plusa B)

Opublikowano

A co jaki czas valve robi nowe ?

Możesz kupić wszystkie operacje jakie tyko wyszły. Ale gdy aktywujesz je dostaniesz tylko żeton. Nic więcej.

Jeśli wyjdzie nowa operacja to po zakupie dostaniesz standardowy żeton, za wykonywanie misji będziesz otrzymywał punkty+skiny/skrzynki.

Przy grach mm również będziesz dostawał więcej skrzynek z danej operacji. Żeton możesz ulepszać (są 3 poziomy).

Co do daty wyjścia operacji nigdy nie jest ona znana. Taką informację valve podaje kilka dni wcześniej.

Na początku operacja jest droga ale również skiny i skrzynki z niej, później operacja tanieje a z nią itemy.

Opublikowano

Czy ja wiem, czy taki dobry. Zależy od farta. Mi praktycznie całą operację leciały szare skiny z Cobbla lub z tej kolekcji na AWP Meduzę.

Co do operacji- opyla się od razu jak wyjdzie kupić przepustkę i leć od razu grać. Jak ci dropnie skrzynka to może zejść nawet za kilka/kilkanaście euro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...