Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płynność

Zbanowany99PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jak zrobić aby gra była bardziej płynna na moim monitorze? Nie chodzi mi o płynność jak na filmach na yt czy na twitchu. Wiem, że była od tego pewna opcja w configu, ale nie pamiętam nazwy ;(*. 

Opublikowano

Coś więcej byś może napisał? Monitor, karta graficzna itp?

Po c**j ci k***a moj monitor i karta graficzna, jak to jest 1 opcja w ustawieniach lola, tylko nie wiem gdzie ona była, jprd. 

ale jesli tak potrzebujesz to

BenQ GW2270

Radeon r7 250 

Opublikowano

w NVIDI masz opcje zmieniając z jakości na wydajność, bodajże w każdych opcjach karty graficznej masz takowa opcje (na 4 roznych sprzetach) - tak robilem, i duzo plynniej siadala gra. + Opcje w konfg sobie zmien z jakosci na jakos i wjeb ustawienia wlasne, pozdrowki

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Anti aliassing lub wait for verical sync.

W zakladce video na dole.

Ogolnie to cisniesz po ziomku jak zupelnie nie wiadomo o co ci chodzi. Jak moze Ci chodzic nie plynnie, fpsy slabe? Chyba nie w tym sęk. Wystarczy wejsc w ustawienia i poszperac jesli tylko o to chodzi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Specjalista
Opublikowano

Poszukaj w opcjach swojej karty. W opcjach video lola, nie ma za dużo rzeczy, synchronizacja i antyaliasing. Możesz też ustawić opcje na veryhigh.

Jeśli udało ci się rozwiązać problem, napisz pw jak to zrobiłeś :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...