Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić windowsa 8.1 + Windows 7 na samego windowsa 8.1 ?

Quider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aczkolwiek dostałem lapka od dziadka ale że kupił se windowsa 8.1  ale umie tylko windowsa 7 to zapłacił aby mieć to i to , a ja chcę teraz mieć windowsa 8.1 bez żadnej 7 , i chciałbym dokładną pomoc ! a i chciałbym konkretnej pomocy a nie co mi powie jakieś programy a ja nie wiem i muszę się pytać 20 razy ! 

Tak więc chciałbym odpowiedz od tego co się zna na 100%

Your System Was Hacked ~ Quider

Opublikowano

Jak ci sie komp odpala to na dole masz taki napisz "Boot Menu [i tutaj masz jakis klawisz]"

I jak ci sie odpala to kliknij ten klawisz. Wtedy wyswietla ci sie jakies napisy i napewno bedziesz mial Windows 7 Windows 8 itd.

I kliknij ten windows który ci odpowiada

Pokémon Polish Community

Pokémonowy serwer Discord!

Opublikowano

Jak ci sie komp odpala to na dole masz taki napisz "Boot Menu [i tutaj masz jakis klawisz]"

I jak ci sie odpala to kliknij ten klawisz. Wtedy wyswietla ci sie jakies napisy i napewno bedziesz mial Windows 7 Windows 8 itd.

I kliknij ten windows który ci odpowiada

Jak coś to nie pomogło 

Czekam dalej ! 

Opublikowano

Jak nic nie ma ważnego na dyskach to zainstaluj w8.1 i po problemie, wystarczy formatnik wszystkie partycje z systemami  w czasie instalacji 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jak nic nie ma ważnego na dyskach to zainstaluj w8.1 i po problemie, wystarczy formatnik wszystkie partycje z systemami  w czasie instalacji 

Hah! No ba! Jak on mi na PW na steamie pisał że on nie ma w8. I pewnie by musiał kupić czy coś a on tego nie chce. :) Chłopie jak twój dziadek nie ogarnia w7 to wgraj motyw w8 i po problemie :D

Pokémon Polish Community

Opublikowano

Nie chce hajsu tracic na formata  

@Shai332 wez i ty się zamknij ! 

ZAMYKAM !  

Opublikowano

Nie chce hajsu tracic na formata  

@Shai332 wez i ty się zamknij ! 

ZAMYKAM !  

lel, formata sam se mozesz zrobic :p za free

Pokémon Polish Community

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...