Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem klienta Cortiuma

Czopekens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z odpaleniem klienta Cortiuma. Pobrałem gotową paczkę - wyskakuje błąd, wziąłem patchera to samo, w dodatku wykrywa jakieś wirusy

Błąd:
eror.jpg

@Edit

Poprawiłem już ten błąd, lecz gdy już się zalogowałem cały czas pokazuje się "Trwa łączenie z serwerem". W dodatku stworzył się jakiś 2 klient "_Cortium 2", który przy włączeniu wymaga hasła komputera. Czy to normalne?

Opublikowano

Ty tak serio czy downa masz? Na forum serwera masz napisany poradnik co i jak przy jakim błędzie zrobić. Szukanie nie boli. Pozatym cortium_2.exe jest dla ludzi z systemem windows xp.

Opublikowano

Ty tak serio czy downa masz? Na forum serwera masz napisany poradnik co i jak przy jakim błędzie zrobić. Szukanie nie boli. Pozatym cortium_2.exe jest dla ludzi z systemem windows xp.

No to k***a sprawdź sobie w ich poradniku jak naprawić ten błąd co ja mam. Życzę powodzenia i gratuluje myślenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...