Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieje strona do zgłaszania Fake GPS?

Nariric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś coś ? Jeśli tak to poprosiłbym, dałbym sobie urwać rękę, że gdzieś już taką stronę widziałem, ale nie mogę tego znaleźć i nie wiem czy to nie był fake .

Opublikowano

Zawisnie w lesie ten kto doniesie

Nie ma takiej strony a jeśli jest to jakiś FAKE 

Gdyby chcieli banować za FAKE GPS to zbanowali by wszystkich którzy w 1h teleportują się przez cały świat 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

''konfidencie'' Proszę Cię, te fake gps'y niszczą tą grę, a potem już się odechciewa wychodzić z domu :P Chyba niektórzy wraz z tobą @Challenjour  nie rozumieją o co chodziło w tej grze . No ale trudno, zostało tylko współczuć poziomu lenistwa .

Opublikowano

Ja proponuję samemu zająć się grą, a nie patrzeć na innych.

topic: Ja nigdzie nie słyszałem o takiej stronie, moim zdaniem to byłoby niepotrzebne, i tak pewnie Niantic dostaje jakieś informacje kto dostał softa.

Opublikowano

''konfidencie'' Proszę Cię, te fake gps'y niszczą tą grę, a potem już się odechciewa wychodzić z domu :P Chyba niektórzy wraz z tobą @Challenjour  nie rozumieją o co chodziło w tej grze . No ale trudno, zostało tylko współczuć poziomu lenistwa .

Myslisz, ze ja to robie bo lubie? Nie jestem na tyle chory by lazic szukac pokemonow po miescie.

Konto 30lvlowe opchne za kase bo sa na swiecie idioci co kupia to xD

Opublikowano

Wytłumacz mi w jaki sposób takie osoby niszczą ci grę, skoro w tej grze nie ma praktycznie ŻADNEJ możliwości interakcji z innymi graczami. Tylko nie dawaj za przykład Gymów, bo są one tak skonstruowane, że każdy 15+lvl, który sobie zrobi 1-1.5k Vaporeona jest w stanie bez problemu zdjąć każdego gyma nawet te, zajęte przez 30lvle.

Co do strony to nie ma. Jakby chcieli to zdawno sami by banowali ludzi teleportujacych się po całej mapie.

A tych co grają ostrożnie (np. poruszających się WASD) nie bedą w stanie wykryć nawet, mimo twojego zgłoszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...