Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kick na MM

Nevvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy za otrzymanie kilku kicków na MM ranga spada?
Czy te kicki liczą się jako przegrana meczu?

ExtHL5R.gif

Opublikowano

O ile wiem, tracisz więcej jeśli chodzi o rangę za wyrzucenie cię z gry, aniżeli za przegraną.

Opublikowano

Jak cię kikną nawet w 1 rundzie, a przegrają to jest przegrana. Jak Cię kikną kilka razy podrząd to przeważnie spadasz.

Opublikowano

Twoje osiągnięcia z meczu zaliczają się do czasu wyrzucenia z gry. Później statystyki się nie liczą. Ale jeśli będziesz często wyrzucany dostaniesz w końcu blokadę.

Opublikowano

Witam.

Czy za otrzymanie kilku kicków na MM ranga spada?

Czy te kicki liczą się jako przegrana meczu?

K***a na logike  baranie, no raczej ze spada.

Opublikowano

Ten system awansuw jest dziwny w ostatnich 8 meczach mam 4 wygrane 1 remis 1 przegrany i 3 kicki  i miałem awans :D

(kickim mam dlatego ze jak mam ruskow ktorzy nie maja  aima ani nie daja info to 2 ubijam na starcie next rundy a potem ide afk) take jest git:D 

Odkąd stosuje ten system to jeszcze nigdy nie spadłem z rangi :D ale bany wychaczyłem za to ze np za duzo razy mnie wykikowali ale przy 8 kontach to nie problem :D

Pasjonat
Opublikowano

Cieżko to wytłumaczyć, do mmr które dostajesz za mecz liczy się dużo rzeczy- twoje k/d/a/ możliwe, że mvp - ogólnie statysyki. Do tego jeszcze po wygraniu przegraniu meczu zyskujesz lub tracisz parę punktów w zależności od tego czy wygrałeś czy przegrałeś, gdy cię wyrzucą z meczu liczą się staty tylko do tego momentu, i nie dostajesz dodatkowych pkt za wina ani nie stracisz za przegraną.(to podobno nie działa gdy kickujemy pod koniec meczu jak jest już14 czy 15 rund.)

.

Opublikowano

W csie jest ukryty system rang tzw. mmr i po kicknieciu odejmuje ci wiecej i oczywiscie szybciej mozesz spasc lub dostajesz kicka pozniej grasz dalej przegrywasz i spadasz bo przez tamte wyrzucenie spadlo ci duzo mmr

Opublikowano

Ale Wy bzdury gadacie, cytuję poprawną definicję działania:

Twoje osiągnięcia z meczu zaliczają się do czasu wyrzucenia z gry. Później statystyki się nie liczą. Ale jeśli będziesz często wyrzucany dostaniesz w końcu blokadę.

Zalicza ci to co osiągnąłeś do momentu kicka.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...