Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championship riven

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Championship Riven nie będzie dostępna, a jej cena wcześniej wynosiła 975 RP.

Po c**j szczekasz jak nie masz pojęcia?

Będzie dostępna podczas mistrzostw w tym roku, z tym żeby ją zdobyć będziesz musiał kupić cały pakiet championship )(

Yes, we are working on a plan to bring Championship Riven back for Worlds this year.

Nie musisz się tak bulwersować.

//Synek

Opublikowano

Championship Riven nie będzie dostępna, a jej cena wcześniej wynosiła 975 RP.

Po c**j szczekasz jak nie masz pojęcia?

Będzie dostępna podczas mistrzostw w tym roku, z tym żeby ją zdobyć będziesz musiał kupić cały pakiet championship )(

Yes, we are working on a plan to bring Championship Riven back for Worlds this year.

No to czas napierdalac rpki na turniejach, 

z tego co wyczytalem na stronce wyzej Riot szukalo sposobu zeby udogodnic obu stronom, tym ktorzy maja tą riven i tym ktorzy chcą miec do niej tego skina. W komentarzach uzytkownik podal fajną opcje zeby jakos odznaczyc osoby ktore mialy wczesniej skina powiedzmy ikonka specjalna lub cos podobnego dzieki czemu obie strony beda zadowolone, pisali tam ze dobry pomysl wiec czekamy az cos takiego bedzie, Championship Riven instabuy niewazne ile RPkow bedzie kosztowac xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Skin będzie prawdopodobnie dostępny podczas tych mistrzostw świata. Myślę, że cena może być inna niż wcześniej, tak samo nie wiadomo czym będzie się różniła teraz kupiona od tych kupionych wcześniej. Mówimy tutaj o jednym z najcenniejszych skinów w grze, nadal nie jestem pewien czy faktycznie ją wypuszczą.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Właśnie też słyszałem że ma być dostępna, czytałem na różnych forach i chyba to prawda :) Czekam z niecierpliwośćią chociaż już mam dwa skiny do niej ale to jednak Championship :>

Opublikowano

Bo kurde mam 3300 RP i nwm czy starczy. Zbieram IP tera na Teresha o kaliste żeby jak cos paczka była tańsza.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Bo kurde mam 3300 RP i nwm czy starczy. Zbieram IP tera na Teresha o kaliste żeby jak cos paczka była tańsza.

Jeśli będzie paczka to zapewne też z Shyvaną. Zależy jaką dadzą zniżkę, w sumie trudno się spodziewać. Jeśli takie -50% to spokojnie Ci starczy :)

Opublikowano

Jeśli będzie paczka to zapewne też z Shyvaną. Zależy jaką dadzą zniżkę, w sumie trudno się spodziewać. Jeśli takie -50% to spokojnie Ci starczy :)
Shyvanne mam ze skinem championship. Ale jak mówisz -50% to spoko :)

@Edit zapomniałem też że dochodzi nowy skin :v

Opublikowano

Shyvanne mam ze skinem championship. Ale jak mówisz -50% to spoko :)

zapomniałem też że dochodzi nowy skin :v

Znaczy ja nic nie sugeruję, przypuszczam tylko taką możliwość, bo nie pamiętam szczerze mówiąc jak to było w zeszłym roku. Może być zarówno -50% jak i -20%. I tak, dojdzie najprawdopodobniej jeszcze jeden skin.

Opublikowano

Riven będzie dostępna tylko w paczce w której są WSZYSTKIE skiny championship.

Opublikowano

Kiedy będą te mistrzostwa ?

Mistrzostwa zawsze są w październiku lub listopadzie. Takich samych terminów można się spodziewać w tym roku.

Pasjonat
Opublikowano

No to czas napierdalac rpki na turniejach, 

z tego co wyczytalem na stronce wyzej Riot szukalo sposobu zeby udogodnic obu stronom, tym ktorzy maja tą riven i tym ktorzy chcą miec do niej tego skina. W komentarzach uzytkownik podal fajną opcje zeby jakos odznaczyc osoby ktore mialy wczesniej skina powiedzmy ikonka specjalna lub cos podobnego dzieki czemu obie strony beda zadowolone, pisali tam ze dobry pomysl wiec czekamy az cos takiego bedzie, Championship Riven instabuy niewazne ile RPkow bedzie kosztowac xD

Jakoś nigdy nie odznaczyli tych którzy mieli prawdziwe Judgement Kayle, Riot Nasusa czy kilkanaśćie innych unique skinó które wprowadzili spowrotem do gry których mieli nigdy nie wprowadzić, j**** rajot. Dlatego zacząłem avatary kolekcjonować kiedyś, teraz już wyjebane.

.

Opublikowano

... może dadzą jeszcze pax tf na sprzedaż a ps ile będzie taka paczka kosztowała jak zgadnę to te +100zł

no to zależy co masz, oddzielnie te skiny kosztują 975+ward, więc poniżej stówy dasz jak masz champy tresha kaliste i shyvane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...