Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. Zbrojnego Strażnika

Ogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

zaczalem grac z 7 dni temu bardzo wyprubowalem wiekszosc klas, paladynem wbilem 47 lvl lecz to nie to,

bardzo spodobalmi sie Zbrojny straznik i SBD, i tutaj pytanko:)

1. czy starznika da sie zrobic pod DPS? czy tylko tank?

2. czy wybor Krasnala dla Specjalisty B. D. jest dobry?

bardzo prosze o jakies odp.

z gory THX i pozdrawiam

Opublikowano

1. Da się lecz wymaga to wielkiego wkładu - minimum te +3k GS trza mieć. Rzadko spotykane lecz kilka razy zdarzyło mi się zobaczyć tanka pod DPS - nie jest jednak to taki wielki DMG jak w przypadku innych klas (SW, CW, GWF itd..)

2. Dla specjalisty 3 najlepszymi wyborami jest półork, człowiek no i krasnal, więc dobry wybór.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

1. Da się lecz wymaga to wielkiego wkładu - minimum te +3k GS trza mieć. Rzadko spotykane lecz kilka razy zdarzyło mi się zobaczyć tanka pod DPS - nie jest jednak to taki wielki DMG jak w przypadku innych klas (SW, CW, GWF itd..)

2. Dla specjalisty 3 najlepszymi wyborami jest półork, człowiek no i krasnal, więc dobry wybór.

Podłączę się do tematu

Co sądzisz o TR? Zamierzam wrócić, a kiedyś była to moja ulubiona klasa. Dostał jakieś nerfy/buffy? Jak spisuje się w pvp na tle innych klas?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...