Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który bot najlepszy w tym momencie?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , bo jest ich 3 albo 4 jeśli sie nie myle i każdy inaczej działa , Według was , z góry dzięki 

Opublikowano

Ja używam PokeBuddy bo robi wszystko za mnie. Niestety bardzo łatwo o Soft Bana, a na Noxie np. mozesz nie dostac soft bana bo przy lapaniu poka teleportujesz sie z powrotem... tylko musisz wszystkie poki łapać sam.

Opublikowano

Wg mnie tak: PokeBuddy fajny bo ladny interfejs i to pierwszy bot ktorego uruchomiłem, ale szybko przeszedłem na tego najpopularniejszego co ma aż 4 wersje; sciagnalem werje 4 i wygrywa z PokeBuddym tym że jest dużo szybszy dziekit emu ze nie ma pieknego gui :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gram na tym zwykłym bocie który jest w konsoli, zostawiłem bota na noc i ładnie mi wyexpił, jak dla mnie jeden z lepszych botów, mimo tego że początkowo były u mnie z nim problemy.

graphic.png

Opublikowano

na pokebuddy 100k/h expa na innych max 60k/h 

pokaż screena :P ja na "Pokemon GO BOT" mam 51,5k/h

a skąd wiesz że masz akurat 51.5k/h? Gdzie jest taka informacja bo ja u siebie nie widzę, a widziałem że niektórzy właśnie mają

ja na pokemon go bot od 3lvl do 24 bez żadnego bana, od początku w central parku, potem na chwilę gdzieś w sydney, polecam

Uczeń
Opublikowano

prosze widac ze jest 100k bez lucky egga... i bez ewolucji nawet http://scr.hu/6ngj/ugym0

Chyba z lucky eggiem w Central Parku..

pokaż screena :P ja na "Pokemon GO BOT" mam 51,5k/h

bez lucky egga i bez ewolucji ... http://scr.hu/6ngj/ugym0

Opublikowano

Zrób screena na runtime dłuższym niż 4min. U mnie po paru minutach to i 150k trzyma.

Co do tematu to u mnie najwiecej wyciąga spegelis bot, 95k/h i ok. 330pokemów/h bez lucky egga i na runtimie ponad godzinnym.

Uczeń
Opublikowano

Zrób screena na runtime dłuższym niż 4min. U mnie po paru minutach to i 150k trzyma.

Co do tematu to u mnie najwiecej wyciąga spegelis bot, 95k/h i ok. 330pokemów/h bez lucky egga i na runtimie ponad godzinnym.

starczy ci? wiecej nie bede nic udowadnial 
Opublikowano

http://scr.hu/6ngj/05ips

No nie wiem, u mnie po tylu to dalej 140-150k pokazuje, bo po prostu ustawiony jest na dobrą lokację startową.

Wiarygodne liczby pokazują się po min godzinie. Wtedy też spada zazwyczaj trochę, bo bot oddala się w jakimś stopniu od startowej lokacji.

Uczeń
Opublikowano

No nie wiem, u mnie po tylu to dalej 140-150k pokazuje, bo po prostu ustawiony jest na dobrą lokację startową.

Wiarygodne liczby pokazują się po min godzinie. Wtedy też spada zazwyczaj trochę, bo bot oddala się w jakimś stopniu od startowej lokacji.

udowodnij ;>

i bot nie oddala sie za daleko bo resetuje sie co 30min do punktu startu a pokestopy po 10 czy 15 min mozna znowu otwierac :D

Opublikowano

Będę na kompie to ci wyślę screena.

Co do resetu to u mnie ustawione jest tak, żeby po resecie zaczynał tam, gdzie skończył, a nie na startowej. Wolę sobie ograniczyć podejrzane teleportcje dokładnie co 30min.

Opublikowano

@LaY możesz podać screena z ustawień ? Nie wiedziałem że na pokebuddy idzie takie wyniki osiągnąć, więc chciał bym polatać na tych ustawieniach bo przy moich 25k/h to różnica jest :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wg mnie tak: PokeBuddy fajny bo ladny interfejs i to pierwszy bot ktorego uruchomiłem, ale szybko przeszedłem na tego najpopularniejszego co ma aż 4 wersje; sciagnalem werje 4 i wygrywa z PokeBuddym tym że jest dużo szybszy dziekit emu ze nie ma pieknego gui :)

Moglbys zarzucic swoim configiem na PW? Moja 4 wersja nie transferuje zadnych pokemonow

Opublikowano

Możesz podać swoją konfiguracje spegelisa? (głównie chodzi mi o szybkość poruszania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...