Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany smartfon do 500zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budżet na zakup: 500zł UŻYWANY!
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: Najbliższy tydzień
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): Internet, zdjęcia oraz nawigacja w samochodzie czyli dość dobry GPS.
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): Co do Marki nie mam żadnych wymagań, może być tzw "chinol" ale jak już mam go kupować to tylko i wyłącznie w Polsce, nie uśmiecha mi się czekać na telefon 2 tygodnie. Telefon powinien mieć dosyć dobry aparat, dobrą baterię z którą nie będe się martwił wsiąść do samochodu i "zapomnieć" o Niej. Oczywiście tylko i wyłącznie Android Lolipop lub Marshmallow. Wielkość ekranu obojętna od 4,7" do 5,5". Pamięć telefonu wystarczy mi 8gb/16gb więc brak możlwiośći rozszerzenia o kartę SD mi nie przeszkadza.
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Nie

Opublikowano

Moto G 3 gen, czysty android, wydajność jak na swoją cenę na bardzo wysokim poziomie, wykonanie - niby plastik, ale naprawdę wysokiej jakości :)

Opublikowano

Z tego co widziałem Moto G 3 gen jest w wersji 1gb ram. A ta wersja 2gb chyba jest trochę poza moim zasięgiem jeżeli chodzi o budżet. Co myślicie o Xperii Z1?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...