Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] 1820 RP

AjDontKnoł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wydania 2025 RPków i zastanawiam się jakiego skina kupić z postaci wymienionych: Vlad, Irelia, Bard. Co byście polecili jeżeli "z tych wymienionych" postaci? :D 

Opublikowano

Rozumiem, że nie musi być koniecznie za 1820 RP, bo jest chyba tylko jeden skin do tej postaci za taką kwotę. Wziąłbym Soulstealer Vladimir'a. Ma bajeczny wygląd umiejętności, wizualizacja skina jak dla mnie fajnie się łączy z samą tematyką postaci. Jeśli nie ten skin to Snow Day Bard. Śnieżna wersja Barda wyszła Riotowi przyjemnie dla oka, lepiej niż reszta skórek z tej serii.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jeśli koniecznie chcesz skina za 1820 RP, ale nie do tych postaci, które wymieniłeś, to od siebie mogę Ci polecić PROJECT: YI. Najlepszy skin jaki do tej pory widziałem, oczywiście w mojej opinii. Jego umiejętności wyglądają mega spoko, szczególnie dlatego, że mają właśnie motyw project, ogólnie postać ma zmienione kwestie etc. A jeśli mam wybierać z w/w postaci, to polecam 2 skiny do Irelii: Irelia Mroźnego Ostrza oraz Irelia z Zakonu Lotosu. ;)

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...