Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pokemon ile wart

Aidis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

złapałem jakiegoś dziwnego pokemona Zapdos nie wiem czy go trenować bo go się nie da ewoluować ma 2231 cp

239137.gif

Opublikowano

Woow :O Zapdos to legendarny Pokemon! Nie mam pojęcia jak się z takimi pokemonami obchodzi, gdyż nie znalazłem takiego, ale widocznie nie da się ich ewoluować, więc pozostaje Ci jedynie power upowanie go. Gratulacje! Znalazłeś go normalnym sposobem czy na botach/hackach?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie mógł go znaleść ponieważ jest tak samo nie mozliwy do zdobycia jak Mewtwo Mew ten pokemon co sie moze w inne zmieniać i te 3 fenixy a jednym z nich jest Zapdos :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nie mógł go znaleść ponieważ jest tak samo nie mozliwy do zdobycia jak Mewtwo Mew ten pokemon co sie moze w inne zmieniać i te 3 fenixy a jednym z nich jest Zapdos :)

Mógł, sam go widziałem  gdzieś w hameryce ale nie wiedziałem że jest coś więcej wart i to zlałem;d Choć i tak pewnie zabrakłoby mi pokeboli żeby skurwiela zapokebolować:D

Opublikowano

Ten Pokemon jak i inne typu Articuno, itp. nie maja bytu w tej grze jeszcze, więc nie mogłeś go złapać, nie ma legendarek.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zapdos jest na pewno zaimplementowany w Pokemon GO?

EDIT: No właśnie, kolega wyżej już wyjaśnił :D

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...