Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Try again przy zbieraniu Pokestopa

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie bo jak chce zebrać pokestopa to pisze Try again a jak złapać jakiegoś pokemona to pisze, że jest za daleko. Jakiś sposób?

Z PokeStopem to tak, że po prostu musisz skorzystać z innego, bo z tego nie da rady (czasem też to mam), a z tym Pokemonem to nie wiem jaki to problem, podchodzisz na odpowiednia odległość, żeby był w zasięgu okręgu?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli jesteś w zasięgu PokeStopa, jest cały niebieski i otwarty, a nadal wyświetla Ci się 'Try again later.', to znaczy, że już go zaliczyłeś i masz przedmioty w plecaku - po prostu się nie wyświetliło, bo za szybko zamknąłeś.

Opublikowano

Jeśli jesteś w zasięgu PokeStopa, jest cały niebieski i otwarty, a nadal wyświetla Ci się 'Try again later.', to znaczy, że już go zaliczyłeś i masz przedmioty w plecaku - po prostu się nie wyświetliło, bo za szybko zamknąłeś.

Nieprawda. Ja mam tak często, że jak co te 5 minut podchodzę do tego samego Pokestopa to mi się wyświetla "try again", ale jak kliknę w niego tak z 10 razy to w końcu dostaję itemki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...