Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak farmić dobre pokemony bez Soft Bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

2. Omijanie Softbana:

Żeby sposób miał sens trzeba ominąć softbana co jest bardzo proste. Ustawcie sobie bazową lokalizacje po wejściu do gry (obojętnie gdzie) i miejcie pod ręką dokładne kordy tego miejsca (najlepiej gdzieś w otwartym notatniku). W momencie, gdy znajdziecie Pokemona na PokeVision (może być nawet na drugim końcu świata) to robicie taki prosty trick:

a) Teleportujecie się na dokładną lokację, w którym jest pokemon.

B) Klikacie w niego, żeby rozpoczął walkę (NIE RZUCACIE POKEBALLEM, ANI NIE ROBICIE INNEJ AKCJI OPRÓCZ TEGO).

c) Wracacie spooferem na bazową lokację, na której zaczęliście.

d) Łapiecie pokemona, którego zaznaczyliście w innej lokacji.

Źródło:

http://www.mpcforum.pl/topic/1563119-uzupe%C5%82nianie-pokedexa-w-kilka-godzin/#entry13195556

Działa, na 100%.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

I działa to także na Noxie, tak? Bo tu jest GPS Spoofer, a ja używam Noxa. Just in case się pytam

Tak, działa na Nox'ie.

Opublikowano

I działa to także na Noxie, tak? Bo tu jest GPS Spoofer, a ja używam Noxa. Just in case się pytam

Tak, działa na Nox'ie.

A wiesz moze jak zrobić zeby przeniosło do danej lokacji na Nox'ie ? Bo jak mam to ctrl+3 to mam wpisac kordy w tym prawym górnym rogu i dać ok ? Czy inaczej bo jak tak robilem to mnie nie teleportowalo ;/

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

po prawej stronie, czwarta ikona od gory (nie liczac tych 3 kropek), otwiera Ci sie okienko gdzie wpisujesz kordy i na dole klikasz "ok"

Opublikowano

@2UP

Screensho_apxenex.jpg

Czyli musze dokładnie lokacje znac ? A nie moge wpisac tych kordów np 45.472636, 9.177074 ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@2UP

Screensho_apxenex.jpg

Czyli musze dokładnie lokacje znac ? A nie moge wpisac tych kordów np 45.472636, 9.177074 ?

Możesz. Po prostu zamiast w nazwe miasta wpisujesz kordy ;)

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...