Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEORECENZJA] Dicetiny

bartek3pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w recenzji z prostej gry łączącej elementy gier planszowych oraz karcianych z odrobiną humoru.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba materiał. Fajnie się ciebie słucha, a wielkim plusem jest to, że podałeś konkret informacje. Długość materiału również będzie wielkim atutem. Podsumowanie? Szybko, przyjemnie i bez żadnego pierdolenia. W sumie mógłbyś nazwać serię: Recenzja w 3 minuty :)

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Bardzo mi się podoba materiał. Fajnie się ciebie słucha, a wielkim plusem jest to, że podałeś konkret informacje. Długość materiału również będzie wielkim atutem. Podsumowanie? Szybko, przyjemnie i bez żadnego pierdolenia. W sumie mógłbyś nazwać serię: Recenzja w 3 minuty :)

Dzięki za pozytywny komentarz :) Co do długości recenzji to kiedyś naszła mnie myśl żeby zrobić serię "recenzja w 1 min", ale zrezygnowałem, bo musiał bym szukać jedynie takich gier, które mają bardzo prostą mechanikę, pozdrawiam.

Opublikowano

Świetne wideo, świetna gra. Co do Ciebie to masz świetny głos, niesamowicie się Ciebie słucha. Moim zdaniem w przyszłości masz szansę zostać jakimś dziennikarzem growym czy coś takiego :D Ocena 10/10 i leci +.

Dzięki serdeczne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...