Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Policja pomoże po oscamowaniu

RycerzDoPVP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was zapytać, od ilu złotych policja zajmuje się sledztwem wirtualnym, miedzy innymi w CS:GO.
Chciałbym się dowiedzieć od ilu złotych powiedzmy od 400, polcija zaczyna postępowanie, a czy na mniejsze kwoty typu 100, 150 złotych, 200zł przymróża oko.
Najlepiej aby to był wycinek z jakiegos regulaminu karnego. - Chcę się dowiedzieć, bo miałem nieprzyjemną sytuacje.
I czy byłby miły ktoś pomoc, i powiedział od ilu złotych skradzionych, moge złozyć takie coś na policje.

Opublikowano

Jedni Ci powiedzą że od 400 inni od 300, to farmazon. Jeśli okradli Cię idź normalnie na policję i nie wyjdzie Ci to na złe. 

Opublikowano

Zależy też jak Cię okradli. Jeśli włamali się na konto to idź. Jeśli sam zaakceptowałeś ofertę wysłania skinów - to już nie bardzo, chyba, że ktoś np. podrobił dowód wpłaty, czy coś.

tenor.gif

Opublikowano

Bodajże są to okolice 355zł. Często nawet w tych kwotach nie podejmują odpowiednich działań.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Czyli mam rozumiec ze nie ma okreslonej liczby pieniedzy od której mogę sie zgłosić na policje? A jeżeli mnie okradli na  340 zł razem z grami + skinami?

Ale w jaki sposób cię okradli? Włamanie na konto czy twoja głupota?

Opublikowano

Raczej bez szans, maja lepsze rzeczy do roboty niż odzyskiwanie 100zł.

Jest konkretna kwota podana, ale nie pamiętam dokładnie.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Czyli od 300 złotych można iść tak zeby nie wysmiali? Ostatnie pytanie. Chyba ze ktos ma wycinek, niech tuta poda. Dzieki z gory za pomoc, nastepnym razem bede bardziej uwazal!

Opublikowano

I tak do spraw kradzieży wirtualnych przedmiotów w grze podchodzą jak podchodzą. Ale tak, od okolic tej kwoty będzie to inaczej traktowane.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ja p******e, 1000x raz to samo hujowe pytanie, k***a w google wpisz ja p******e

Forum powstało właśnie po to aby zadawać pytania

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Witam, chciałbym was zapytać, od ilu złotych policja zajmuje się sledztwem wirtualnym, miedzy innymi w CS:GO.

Chciałbym się dowiedzieć od ilu złotych powiedzmy od 400, polcija zaczyna postępowanie, a czy na mniejsze kwoty typu 100, 150 złotych, 200zł przymróża oko.

Najlepiej aby to był wycinek z jakiegos regulaminu karnego. - Chcę się dowiedzieć, bo miałem nieprzyjemną sytuacje.

I czy byłby miły ktoś pomoc, i powiedział od ilu złotych skradzionych, moge złozyć takie coś na policje.

Nawet jeśli się zajmą to i tak raczej mało zrobią.

strange1.jpg

Opublikowano

Raczej bez szans, maja lepsze rzeczy do roboty niż odzyskiwanie 100zł.

Jest konkretna kwota podana, ale nie pamiętam dokładnie.

356,7 złotych - tak mi się wydaję

Ja p******e, 1000x raz to samo hujowe pytanie, k***a w google wpisz ja p******e

Kultury + Ortografii i interpunkcji, baranie.

Co do tematu...

Wirtualne kradzieże w polsce są niczym. Nic i tak nie zrobią. Powiedzą, że nie ma dowodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...