Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wart jest Meowth?

Aidis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie bo złapałem meowth.

ile on jest wart i czy opłaca się ulepszać i evoluować?

239137.gif

Opublikowano

Nie opłaca. Chyba, że złapiesz ich dużo i ma jakieś wysokie CP. Ale ogólnie pokemon słaby. 

Opublikowano

Meowth na "rare list" jest oznaczony jako często spotykany, więc jakiejś wartości za bardzo nie ma, a to czy chcesz go ulepszać/ewoluować to już zależy od Ciebie jak i od statystyk owego pokemona.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Meowth na "rare list" jest oznaczony jako często spotykany, więc jakiejś wartości za bardzo nie ma, a to czy chcesz go ulepszać/ewoluować to już zależy od Ciebie jak i od statystyk owego pokemona.

Zależy dla kogo mało spotykany. Mi do 14 poziomu tylko jeden się pokazał, więc dla mnie taki rare.

A tak do tematu to nie warto, chyba że u Ciebie jest ich dużo to możesz ewoluować.

Opublikowano

Nie opłaca się, chyba, że dla expa. Jest pod koniec każdej tier listy, według statystyk też jest na końcu. Z jego ewolucją już lepiej, ale jest mocno zależna od przydzielonych skilli.

Opublikowano

Jest pokemonem typu normalnego. Najlepszym pokemonem typu norrmalnego jest Snorlax. Całą resztę z typem normalnym bym wyjebywał.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...