Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje jakiś polski serwer mopa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie czy istnieje w ogolę jakiś serwer mopa?

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

@DiabloXPL

Mopa? ty dodałeś Blackhand.pl, ścierwo na WoDzie.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Ten blackhand jest grywalny?

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Ilośc online czyli 0 pozostawia wiele do życzenia, lepiej idź grac na wow freakz tam są Polacy po stronie ally jest nawet gildia :)

giphy.gif

Opublikowano

Sprawdzę wow freakz.

Opublikowano

Blackhand to serwer WoD z contentem MoP z czego 90% tego contentu nie działa, każdy quest trzeba wejść w interakcje z jakimś obiektem nie działa tak samo jak questy, w którym trzeba porozmawiać z NPC. Prace z tego co widzę stoją chociaż administracja mówi coś innego... piszą, że naprawili spelle, wszystko fajnie itp. tylko że oni je naprawiali parę miesięcy. Wowfreakz to chyba najrozsądniejszy wybór.

Opublikowano

Pograłem trochę na tym freakz nie polecam raty x10 idzie przeboleć, ale te heirloomy które dostaje się podczas expienia to już jest przesada. Nie polecam serwera.

Opublikowano

@up

Boże Święty, to że jest to serwer uproszczony to nie znaczy, że trzeba go skreślać. Nie podałeś jakiś szczególnych specyfikacji serwera więc podaliśmy Ci najlepszy jaki w ogóle istnieje, a ty zamiast podziękować krytykujesz. Wątpię, aby komukolwiek chciało się po raz 10 czy 20 czy 50 levelować przez stare krainy z tbc i wotlka. Prawdziwa gra zaczyna się na end gamie, więc nie wiem w czym problem. Heirloomy dostaje każdy więc nie masz żadnej przewagi, a i tak dostajesz tylko broń.

EDIT:

Skoro tak nie podoba Ci się uproszczony wow możesz iść na globa tam zakosztujesz prawdziwego hard levelingu lol.

giphy.gif

Opublikowano

Spokojnie człowieku serwer uproszczony spoko ale bez przesady. Jednak zostanę na atlantissie.

Opublikowano

Z tego co wiem to raty możesz obniżyć na stronie internetowej w panelu użytkownika i to do 1x, heirloomy nie odpowiadaja ? Wyrzuć, nie używaj. Global i hard leveling...dobre sobie.

Opublikowano

@Up

To był sarkazm, (lol) na to wskazuję :F. Fakt nawet nie pomyślałem, że można wyrzucić heirloomy :D

giphy.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja z checia z kims pogram w wow freakz ( dzis zaczynam na tym serwie) 
mam 20lat , mikrofon i duzo wolnego czasu :p
kontakt 
steam:berkley666
albo pw na mpc

pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...