Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-901693-0-55639700-1469443560_thumb.jpg

BetaCraft

2975614542649811445569.png

» 164.132.54.165

TS3: 164.132.54.165:9987

» Typ serwera: Survival Frakcje

» Whitelista: NIE

» Wersja 1.7.3 Beta

» Właściciel:

sesss

Administracja:

MarKerZul
TytusWorld
Wunza

Technik:

Server

Opis:

Jeden z nielicznych (o ile nie jedyny) serwerów Beta w Polsce!

Graj, baw się, poznawaj wielu wyjątkowych ludzi, zakładaj Gildie, buduj niesamowite budowle,

walcz na Mob Arenie, załóż swój własny biznes w postaci sklepu!, zwiedzaj nasze wielkie Minecraftowe Miasto,

jeżeli zbudujesz niesamowite pixel arty to na 100% postawimy twoje dzieło ;)!

Pluginy:
AutoMessage, AuthMe, Multiverse, Factions, WorldEdit, WorldGuard, CraftBook, FalseBook, CommandBook, Citizens, BedRespawn, AntiXRay, AppleTree, Warpz0r, SpeedSign, UnknownCommand, Reporter, Permissions, PermissionsPlus, PluginsManager, iConomy, iConomyChestShop, LWC, Jobs, HeavenlyMob, AdvancedBans!

:yay:!Wszystkie skonfigurowane! :yay: 

BetaCraftMC ----> Grupa na FB

BetaCraftOfficial ----> FanPage na FB

watch?v=RQ3TsTyq3j8 -----> Reklama na YouTube

1514314544942961445569.png

post-901693-0-49000800-1469443959_thumb.png

photos/jX8cTpKRt8ep4LFZ8 --------> Galeria zdjęć

TexturePack użyty to: CyberGhost 256x256 1.7.3 beta link ---> http://www.mediafire.com/download/f4wo5of5lds217b/256x_CGO_Pack_-_1.7.zip

Skan ----> https://virustotal.com/pl/file/dab67e7b46bf4784b5d2d3b7a23b9283bfb9468d4cb18d37e11af98bf47038d9/analysis/1469452685/

6244214544943521445569.png

Opublikowano

Moim zdaniem za mało informacji, nie wytłumaczyłeś do końca co to jest "Beta serwer".

Za dużo kolorów, musiałem przestać czytać na samym początku.

Opublikowano

Moim zdaniem za mało informacji, nie wytłumaczyłeś do końca co to jest "Beta serwer".

Za dużo kolorów, musiałem przestać czytać na samym początku.

Poprawiłem temat. Jak miałeś zrozumieć co to serwer beta, skoro nie czytałeś teamtu.

Opublikowano

cd80144a4299cdc64b0cf118c3472091.png

c707d8581940d8e36887e1c2b626c390.png

44adc222f342a000343a8b818720ccc1.png

Bardzo profesjonalny serwer widzę xD grałem tam dosłownie parę minut sprawdzić czy jak prawie wszyscy nie potrafią skonfigurować MobAreny (i nie potrafią).

Myślę że temat do zamknięcia, niepoważni administratorzy i brak kultury. Nie polecam. 

@Edit

Tutaj kolejne dowody że cała administracja jest pojebana, napisałem że jak debile nie potrafią ogarnąć mobareny (bo prawda, po co robić region na regionie) i mnie zbanował, to mój kolega ssy wysłał kolejnych rozmów:

5f5eea59e1f3c50cbef3c4d48d90be46.png

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Twój kolega nie powinien nazwać admina debilem. Naprawiliśmy problem z authme, gdyż każdy moł wbić na serwer i pisać bez logownaia. Nie mów cała administracja, tylko 2 osoby z adminów to były. Na konto tytusa był "włam" i pisał co chciał a z zulem muszę to rozwiązać. Gościu który to pisał dostał bana na ip. Sprawa z MarKerem zostala wyjaśniona. Jeżeli się to powtórzy zostanie zdegradowany. (zdjęcie dla uwagi gdyż, nie każdy czytałten post)Bez-tytul_ahpewwh.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
@Edit Na serwerze została wprowadzona white-lista, gdyż było za wiele grieferów z mutli kont. Ban na ip nie działał, ponieważ mieli proxy ;-; Żeby wejść na serwer trzeba podać swój nick trzeba podać go w poście Macieja Ślusarza(albo do innych adminów) na grupie: https://www.facebook.com/groups/BetaCraftMC (Decyzja Właściciela)

@Edit2 Wystartowała nowa edycja serwera.

Opublikowano

Serwer bez przyszłości.

Zgodzę się.

Serwer jest spoko, fajnie odzwierciedla stare czasy, ale administracja to totalne dno.

Nie ma to jak przysrać się o griefy, samemu stawiając zbędne klocki na czyjejś działce ;-;

Wejdzie dziecko i założy cprivate na twoje drzwi - już nie wejdziesz.

Ogólnie czytając czat gdzie był same "XDDDD xD xd XD" oraz co drugie zdanie było z wulgaryzmem to podziękuje za taki serwer.

Już na singleplayer się gra o wiele lepiej niż na takim serwerze. (Pomimo tego że pan "Zul" #NickNaPoziomie mówił że administracja jest ogarnięta, a tego nie widać).

Opublikowano

@MatrixXHardcore szkoda słów... @Xikser Sprawa z MarKerem już wyjaśniona, jak się to powtórzy, zostanie zdegradowany.  Authme na becie miał błąd że każdy mógł wchodzić i pisać na czyimś koncie co chce(ktoś podszył sie pod tytusa), zmieniliśmy na xauth i jest teraz wszystko OK. Jakiś dzieciak griefował, pisał same przekleństwa (dlatego że zbanowaliśmy go na ip, ale miał proxy i robił to w kółko i wiele osób miało multikonta lub tworzyli nowe konta, gdy został zbanowani) Jeżeli znasz na to rozwiązanie to zaproponuj mi je, a premium nie dam gdyż wiekszość graczy to no-premium.

Wprowadziliśmy ts3 pod IP:164.132.54.165:9987

Opublikowano

@MatrixXHardcore szkoda słów... @Xikser Sprawa z MarKerem już wyjaśniona, jak się to powtórzy, zostanie zdegradowany.  Authme na becie miał błąd że każdy mógł wchodzić i pisać na czyimś koncie co chce(ktoś podszył sie pod tytusa), zmieniliśmy na xauth i jest teraz wszystko OK. Jakiś dzieciak griefował, pisał same przekleństwa (dlatego że zbanowaliśmy go na ip, ale miał proxy i robił to w kółko i wiele osób miało multikonta lub tworzyli nowe konta, gdy został zbanowani) Jeżeli znasz na to rozwiązanie to zaproponuj mi je, a premium nie dam gdyż wiekszość graczy to no-premium.

Wprowadziliśmy ts3 pod IP:164.132.54.165:9987

Rozwiązanie jest banalnie proste i nie musieliście zmieniać pluginu. W authme wystarczyło je dobrze i umiejętnie skonfigurować. Osobiście polecam LogIT. Nie ma poradników i jest ciężki do konfiguracji dla początkujacych, ale plugin robi swoją robotę bardzo dobrze. Pamiętaj by podpiąć pluginy od logowania do bazy danych MySQL / SQL Lite czy jak to tam było.

Co do twojego admina. Jak dla mnie degrad z miejsca powinien być. Miesiąc przerwy od administrowania i jak poprawi zachowanie przywrócenie na rangę niżej. 

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...