Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy betowanie na CSGOLounge zniknie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona zostaje zamknięta dopóki Valve zezwoli na używanie ich api do hazardu bądź jeśli csgolounge będzie im płaciło marżę ;v

Opublikowano

Działa do dnia jutrzejszego godziny 11:50.

Final notice
CSGODouble will be officially closing Tuesday, July 26th at 11:50 PM EST.

Deposits have been permanently CLOSED.

Withdrawals are OPEN and will remain online until closure.

Those with outstanding balances are urged to exchange them for skins immediately. We cannot service withdraws past this date. Any coins left in the system past this date will be lost forver.

For those with trade-bans or otherwise limited trading abilities we have re-enabled the "/send" command.

DO NOT SEND COINS TO PEOPLE YOU DO NOT TRUST. We will not offer refunds for coins scammed by other players.

Please keep in mind all chat rules are still in effect: begging or advertising to buy/sell coins will result in a mute/ban.

Thank you for your amazing support.

I have read and understand this notice.

Źródło: read more z strony głównej

Opublikowano

Działa do dnia jutrzejszego godziny 11:50.

Po pierwsze to on pytał o Lounge. A po drugie 11:50 EST to u nas jakaś 7:50 rano następnego dnia.

Opublikowano

Według mnie lounge nie zostanie zamknięty, pożyjemy zobaczymy. Gdyby lounge zostało zamknięte dużo mniejszych lig upadłoby, nikt by nie obstawiał nikt by nie oglądał.

Opublikowano

Według mnie lounge nie zostanie zamknięty, pożyjemy zobaczymy. Gdyby lounge zostało zamknięte dużo mniejszych lig upadłoby, nikt by nie obstawiał nikt by nie oglądał.

a własnie duzo na ogladaniu inni zarabiaja, poprzez reklamy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

5 ligi w pilce noznej tez nikt nie oglada a mimo to ona istnieje wiec twoj argument jest tak c*****y ze nie mam sily odpowiadac naet na reszte posta xD a lounge nie zostanie zakniete gdyz sa inne sposoby na transfer skinow niz wykorzystywanie steam api

Opublikowano

Mi też się wydaje, że Lounge nie jest na tyle "hazardową" stroną (przynajmniej nie o taki hazard chodziło Valve) żeby musieli zamykać stronę.

Opublikowano

Mi też się wydaje, że Lounge nie jest na tyle "hazardową" stroną (przynajmniej nie o taki hazard chodziło Valve) żeby musieli zamykać stronę.

Ale w oświadczeniu była mowa również o csgl. Prędzej czy później będą musieli ją zamknąć, albo płacić valve, a wtedy tzw. podatek od wygranej będzie większy, co oznacza mniej zarobionych $ w skinach. Chociaż osobiście wątpię, aby valve poszło na udostępnianie ich api za opłatą, bo to jest niezgodne z ich regulaminem.

Opublikowano

Przecież Valve chce się odciąć od hazardu to jakby weszli we współpracę jeszcze za $$$ ze stroną hazardową to już w ogóle strzał w stopę. Chodziło mi o to, że lounge to nie jest taka typowa ruletka, obstawianie meczy nie jest jeszcze tak złe. Ciekawe jestem czy może wypłynie coś takiego od Valve (obstawianie walutą steam i skinami).

Opublikowano

Ja słyszałem, że podobno ta strona ma akurat jakieś pozwolenie od valve. Możliwe, że betowanie zostanie usunięte i zostanie tylko możliwość handlu.

Opublikowano

Lounge też zostanie zamknięty. Ale tak czy siak istnieją inne strony, gdzie można obstawiać mecze bez używania Steam do logowania się na stronę - egb, bet at home (tam bodajże tylko lany można obstawiać), 8esport (?), są tam dwa sposoby na zalogowanie się - steam i facebook, więc nawet jak steama zablokują, to fb będzie działać. 

Pasjonat
Opublikowano

Obstawianie meczy to taki sam hazard jak granie na ruletkach itp, albo zamkną lounge albo zostanie sama część z tradowaniem imo

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...