Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

adb unauthorized device

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po wpisaniu komendy 'adb devices' widnieje napis informujący, że moje urządzenie jest 'nieautoryzowane'. Jakieś porady? Mam zaisntalowane sterowniki xD, za pomoc limit ^^

Opublikowano

musisz zaakceptowac swoje urzadzenie po uruchomieniu telefonu

tzn. zezwolic na debugowanie, wyswietli ci sie informacja po podlaczeniu

Opublikowano

windows 7

Czy aby na pewno masz zainstalowane sterowniki do swojego modelu telefonu, oraz adb? Je trzeba pobierać osobno.

Opublikowano

windows 7

Czy aby na pewno masz zainstalowane sterowniki do swojego modelu telefonu, oraz adb? Je trzeba pobierać osobno.

mam zainstalowane sterowniki, w men. urz. widnieją jako "my htc" lub "android adb interface" <oczywiście mam ustawione adb interface>, tak czy siak, niezależnie jak ustawie urządzenie widnieje jako nieautoryzowane. sterownik pobierałem przez adb studio + potem podałem ścieżkę do google usb <tak zainstalowałem go>

Opublikowano

windows 7

mam zainstalowane sterowniki, w men. urz. widnieją jako "my htc" lub "android adb interface" <oczywiście mam ustawione adb interface>, tak czy siak, niezależnie jak ustawie urządzenie widnieje jako nieautoryzowane. sterownik pobierałem przez adb studio + potem podałem ścieżkę do google usb <tak zainstalowałem go>

W ogóle, powiedz mi, co chcesz zrobić i jaki masz model telefonu, bo to ważne.

Opublikowano

windows 7

W ogóle, powiedz mi, co chcesz zrobić i jaki masz model telefonu, bo to ważne.

htc one s <procesor s4>, chce wgrać hboot 2.16 i następnie cm 13

@edit, jednak jest to nie możliwe, bo mój telefon widnieje jako nieautoryzowany xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...