Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, gdy chce się zalogować. Robiłem reinstall i nic nie pomogło. Gdy jestem w oknie wybierania w jaki sposób chcę się zalogować wybieram "Google". Potem dzieje się to co na obrazku, kółko kręci się i nic dalej. Po czasie czasami wywala brak sygnału GPS.1869514694386531522276.jpeg

Opublikowano

Każdy to ma, prawdopodobnie serwery są przeciążone, spróbuj wejść ponownie tak po 15 ewt wieczorem i daj znać czy działa. Podaj jeszcze swój model telefonu ponieważ może być jakaś wina w nim.

Opublikowano

Każdy to ma, prawdopodobnie serwery są przeciążone, spróbuj wejść ponownie tak po 15 ewt wieczorem i daj znać czy działa. Podaj jeszcze swój model telefonu ponieważ może być jakaś wina w nim.

Telefon bez problemu, bo już grałem sporo. Wczoraj wieczorem to nagle wyskoczyło.

Dodam, że konto z drugiej opcji tego trenera działa normalnie.

Edit: W sumie: GoClever Quantum III 500

Opublikowano

@_ElPolakoo_

W takim razie zapewne serwery nie działają poprawnie, działało Ci to wcześniej? Jeżeli tak to trzeba zazwyczaj poczekać trochę dłużej, bądź poczekać aż serwery będą stabilne. PTC i Google to są 2 rożne serwery do logowania i Google może być przeciążony a PTC działać normalnie.

Telefon w miarę masz dobry do gry więc nie powinno być problemów, Tak jak pisałem wyżej zapewne jest to winna serwerów.

Opublikowano

No miejmy nadzieję, że tak jest. Sprawdzę jeszcze z innym kontem google, zobaczę czy to samo.

@edit: Na 2, nowym koncie google wszystko ładnie działa

Opublikowano

No miejmy nadzieję, że tak jest. Sprawdzę jeszcze z innym kontem google, zobaczę czy to samo.

@edit: Na 2, nowym koncie google wszystko ładnie działa

Hmm, jestem lekko zdziwiony, mógłbyś podać mi 1 konto email bym sprawdził czy u mnie zadziała, bądź spróbuj na inny urządzeniu się zalogować na te 1 konto, być może konto jest zbuggowane albo nie możesz zalogować się na nie, nie wiem co w tym wypadku zrobić.

Opublikowano

Wcześniej bawiłem się na NOX'ie tym kontem, ale z 2 strony to nowe konto też odpaliłem na noxie i już nic sięz nim sie stało.

I na NOXIE to konto co nie chce się zalogować wchodzi bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...