Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piszę bota - Auto sell, pickup, buy item

jedker2525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Obecnie piszę dosyć rozbudowanego bota do LC ale jako że po akcji z generowaniem lewego golda dostałem perma nie mam możliwości testowania i rozwijania funkcjonalności mojego oprogramowania.

Czy znajdzie się osoba lub gilda chętna wspomóc mnie w moich działaniach? Chodzi głównie o niewielkie wsparcie levelowe (50+) i finansowe ale także przetestowanie nowości. W zamian proponuję darmowy dostęp do moich narzędzi umożliwiających między innymi bez wysiłkowe przejęcie grodu w dratam lub widzenie szelm na niewidkach teleportację między mapami i zmianę pozycji na mapie bez cofek. (i wiele innych ale jeszcze nie do końca stabilnych rozwiązań)
Proszę o kontakt na PW wszystkich chętnych pomocą miło by także było gdybyś miał/a TS by łatwiej się komunikować..

P.S.
Jeśli ktokolwiek miał by jakiekolwiek propozycje funkcjonalności chętnie przemyślę i ewentualnie wdrożę jeśli będzie to wykonalne.
Piszcie w temacie.

Pozdrawiam Mirash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...