Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malo FPS na dobrym komp

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem przed formatem kompa miałem 130 - 210 FPS w csgo a po formacie mam 40 - 90  Komendy mam wszystkie te same ten sam config itp, jak to naprawić ?

procesor : AMD Athlon II x4 645 Processor 3,10 GHz , 4 rdzenie

ram : 6gb

karta graficzna: ATI Radeon 5700 Series

Opublikowano

Więcej informacji o ram proszę, karta graficzna z muzeum.

Może trzeba przeczyścić komputer, dysk wymienić, to samo tyczy się karty. Nie ma sprzętu który będzie działał wiecznie.

bannergif.gif

Opublikowano

Więcej informacji o ram proszę, karta graficzna z muzeum.

Może trzeba przeczyścić komputer, dysk wymienić, to samo tyczy się karty. Nie ma sprzętu który będzie działał wiecznie.

Ta, w jakieś 5 godzin zjebały mu się podzespoły.. ;) Prawdopodobnie nie zainstalowałeś jakiegoś oprogramowania, tak samo nawet jedna opcja w CS:GO może to zmienić. Zobacz, czy masz włączone to wielordzeniowe gówno w ustawieniach video.

Opublikowano

Może po prostu teraz dałeś inne ustawienia, a wcześniej grałeś na niższych i stąd różnica w fps-ach?

Spróbuj programów typu Game Booster, może coś da.

Opublikowano

Spróbuj programów typu Game Booster, może coś da.

Game Booster to niedziałające gówno, nie używaj tego, bo sobie tylko zaśmiecisz kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...