Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie strony microsms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy trzeba być pełnoletnim aby mieć konto w MicroSMS.pl

Czy trzeba opłacać pit czy coś takiego? obliczenia jakieś.

Jakieś inne funkcje trzeba robić obliczać coś czy tylko sms przychodzą i nic nie trzeba opłacać czy coś

Opublikowano

Tak jest od 18lat. Aby wszystko odbyło się legalnie "Partner zobowiązany jest w związku z prowadzeniem Sklepu – jeśli taki obowiązek wynika z obowiązujących przepisów: a. zarejestrować działalność gospodarczą; b. zainstalować kasę fiskalną w celu rozliczania sprzedaży. c. wystawiać Kupującym paragony, rachunki lub faktury VAT z tytułu sprzedaży Wirtualnych Przedmiotów."

Co prawda możesz załozyć konto przed 18, nie odporwadzać podatku itd, bo microsms i tak tego nie sprawdza, ale pewnego dnia Twoi rodzice będą miec niespodzianke :)

Opublikowano

Czy trzeba być pełnoletnim aby mieć konto w MicroSMS.pl

Czy trzeba opłacać pit czy coś takiego? obliczenia jakieś.

Jakieś inne funkcje trzeba robić obliczać coś czy tylko sms przychodzą i nic nie trzeba opłacać czy coś

1. Pisałem do pomocy technicznej i powiedzieli mi że od 16 roku życia za zgodą rodziców albo konto na rodzica.

2. Tak Pit w zeznaniu rocznym - Podatek dochodowy (chyba PIT-36)

3. Nie roumiem oco chodzi. 

Mam takie pytanie dot też microsms jeżeli ja mam tam konto i je nie używam to mogę je usunąć i nie będę miał żadnych podatków itp?

1. Konto można usunąc (chyba) musisz się zapytać  pomocy technicznej.

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...