Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake GPS - Failed to detect location

antek0005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem Fake gps i mam taki problem ponieważ po zmianie miejsca i włączeniu Pokemonów pokazuje mi się błąd "failed to detect location"

Roota na telefonie niestety zrobionego nie mam ale widziałem ze da się bez.

Pomoże ktoś ? A jeśli ten sposób nie będzie działać to jaki inny polecacie ?

Opublikowano

Polecam Ci zainstalowanie Fake GPS jako aplikację systemową, używając Lucky Patcher'a. Sam używałem tej metody, lecz teraz używam z Botów i Nox'a.

Opublikowano

Mi to ze zmianą lokacji przy użyciu Fake GPS i lucky patchera nie działa. To znaczy mogę przemieszczać się w różne miejsca świata, widzę pokemony które tam są, pokestopy, ale nie mogę tych pokemonów łapać bo odrazu uciekają i z z pokestopów nie mogę pobierać nagród (nic się nie dzieje). Możliwe, że poprostu mam złą wersje tego Fake GPSa, jakby ktoś, komu działa mógłby dać mi link do fake GPS byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Mi to ze zmianą lokacji przy użyciu Fake GPS i lucky patchera nie działa. To znaczy mogę przemieszczać się w różne miejsca świata, widzę pokemony które tam są, pokestopy, ale nie mogę tych pokemonów łapać bo odrazu uciekają i z z pokestopów nie mogę pobierać nagród (nic się nie dzieje). Możliwe, że poprostu mam złą wersje tego Fake GPSa, jakby ktoś, komu działa mógłby dać mi link do fake GPS byłbym wdzięczny.

Prawdopodobnie masz Soft Bana, dlatego pokemony Ci uciekają i nie możesz brać nagród z Poke Stopów :P

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...