Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne

Pytaja

Serwery Prywatne  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie serwer

• W starym stylu coś typu xenox/pandora
      8
    • Nowe
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W starym stylu. To co się teraz dzieje to jakaś masakra - pełno nikomu niepotrzebnych ulepszaczy, miliard nowych broni i zbrojek, eq, KAŻDE NA CO INNEGO :(( !!! Tak kiedyś nie było i było lepiej 

Opublikowano

W starym stylu. To co się teraz dzieje to jakaś masakra - pełno nikomu niepotrzebnych ulepszaczy, miliard nowych broni i zbrojek, eq, KAŻDE NA CO INNEGO :(( !!! Tak kiedyś nie było i było lepiej 

Popieram.

Tylko niestety teraz gracze jak widać to lubią. Serwery bez miliona nowości czy reaktywacje starszych serwerów zazwyczaj szybko tracą graczy i padają. 

denzel.png

Opublikowano

Ile ja bym dał za serwer, który był by kopią starego PL'a do czasów tomboli. 

Pełny klasyk, oczywiście Hard. Rozkosz z gry. 

Do tego dołożyłbym z nowych rzeczy kostiumy - jednakże wpływające tylko na wygląd. Mój ideał. :D

Opublikowano

Każdy ma swój gust i swoje wymagania. Są ludzie, którzy chcieliby pograć na serwerze gdzie nie ma masy nowości, sporej ilości setów EQ, itd, ale są też tacy, którzy są wymagający. Według mnie serwery old-sql w tej chwili nie mają przyszłości. Wprawdzie znajdzie się grupa ludzi, która będzie chciała grać, ale co z resztą? 

Na przykład - głośno teraz o tej całej Pandorze. Po aktywności na jej FB widać, że ludzie są tym zainteresowani i bardzo się cieszą, że ów remake serwera powstaje. Jednak na jak długo? Na jak długo tacy ludzie zostaną na takim serwerze? Po pewnym czasie będzie im się po prostu nudzić i pójdą na inny serwer, ponieważ ten nie ma nic im do zaoferowania. Zostanie tylko grupka ludzi, która miała sentyment do ów serwera.

Jednak co do tematu - fajny by było pograć na takim serwerze jak DiamondMT2. Szkoda tylko, że w tych czasach nie miałby szansy na przetrwanie. 

Opublikowano

te nowe serwery mają teraz tyle nowych rzeczy nie chodzi o ulepy bo na xenoxie uwielbiałem siedziec na spotach , smokach itp. dropiac ulepy setów też było pełno

ale teraz ciężko odnaleźć się na tych nowych serwerach a ja tęsknie za siedzeniem na smoku i czekaniem na niego 

i serwer nie musi być zrobiony 1:1 tylko coś w tym stylu

Opublikowano

Każdy ma swój gust i swoje wymagania. Są ludzie, którzy chcieliby pograć na serwerze gdzie nie ma masy nowości, sporej ilości setów EQ, itd, ale są też tacy, którzy są wymagający. Według mnie serwery old-sql w tej chwili nie mają przyszłości. Wprawdzie znajdzie się grupa ludzi, która będzie chciała grać, ale co z resztą?

Na przykład - głośno teraz o tej całej Pandorze. Po aktywności na jej FB widać, że ludzie są tym zainteresowani i bardzo się cieszą, że ów remake serwera powstaje. Jednak na jak długo? Na jak długo tacy ludzie zostaną na takim serwerze? Po pewnym czasie będzie im się po prostu nudzić i pójdą na inny serwer, ponieważ ten nie ma nic im do zaoferowania. Zostanie tylko grupka ludzi, która miała sentyment do ów serwera.

Jednak co do tematu - fajny by było pograć na takim serwerze jak DiamondMT2. Szkoda tylko, że w tych czasach nie miałby szansy na przetrwanie.

Nie zgodzę się. Przecież na takim Tanavis gdzie to niby rework Pandorki, a prawie nie przypomina jej, gdzie jest navi przekręty i przez miesiąc pierwszy nie dało się grać i tak gra te 300 online od ponad 5 miesięcy, więc myślę że jak bd 1:1 i fajnie wystartuje może się pokusić o konkurencję dla innych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...