Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel do komputera 1000 zł

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znacie może jakieś dobre modele foteli do +-1000 zł?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Wygodny, oraz by się nie rozpadł po miesiącu. Wygoda kwestia indywidualna wiem, ale szukam czegoś polecanego.

Opublikowano

Kup sobie jakieś wypasione skórzane leże albo jak wolisz to esportowe z jakieś steelseries czy podobne.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Taki fotel musi mieć podświetlenie rgb i pamiętaj, by w nazwie było "gaming" "pro" (ostatnio to modne?). Szczerze? Siedzę teraz na fotelu biurowym już 2 rok, a wydałem 200zł. W sumie to nie ma on żadnych światełek, ani razera w nazwie, ale mi to nie przeszkadza. Celowałbym w jakiś fotel biurowy :)

Opublikowano

Wszystkie te kubełkowe chińskie krzesełka esportowe do 1000zł to są e krzesła... 90% Opinie o niewygodzie oraz szybkim zużyciu, 10% zachwala bo wstyd wydać aż tyle kasy na badziew.

Taki fotel musi mieć podświetlenie rgb i pamiętaj, by w nazwie było "gaming" "pro" (ostatnio to modne?). Szczerze? Siedzę teraz na fotelu biurowym już 2 rok, a wydałem 200zł. W sumie to nie ma on żadnych światełek, ani razera w nazwie, ale mi to nie przeszkadza. Celowałbym w jakiś fotel biurowy :)

Tutaj mamy śmieszka, pytałem o konkretny model, a nie jakieś krzesło biurowe, bo takich miałem z 5 wszystkie rozsypane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...