Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] do 4k IP

Modryyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakiego championa kupić do 4k na smurfa na west. Chodzi mi o to żeby nie był nudny.

Chodzi mi na myśl, Kata, LB, LUX, NIdalee, Veigar, Anivia,Morgana,Trynda.

jifdyv.jpg

Opublikowano

Zależy czy chcesz się bawić, czy raczej wbijać dywizje. Do zabawy jasne, że Kata.

Jak chcesz grać na poważnie to wziąłbym Anivię. Nie jest doceniana przez graczy, a wystarczy jeden błąd w pozycjonowaniu i przeciwnik nie ma co najmniej połowy zdrowia. Potężna postać i stosunkowo prosta. Brakuje jej tylko escape'u.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Anivia w late jest bardzo ale to bardzo silna, w kombinacji R E moze zadac ponad 2tys obrazen magicznych(z ciosu krytycznego)!

Niestety w early game musi grac bardzo defensywnie i bez blue nie przetrwa na linii, jesli wbije 6/7 lvl moze cos ugrac bo bedzie bila bardzo duzy dmg.

Opublikowano

Lux/nidalee/anivia to postacie które mogę polecić. Lux po czasie się nudzi ale nią można spokojnie wykierować mecz. Co do nidalee to sama przyjemność z gry na bocie midzie czy jungli. A anivia jak już wyżej pisali jest postacią dość prostą z kosmicznym dmg.

9949314697964961529875.jpeg

Opublikowano

Nidalee na dzungli jest bardzo fajna, ciekawa mechanika i w sumie bardzo dobry champion do kerowania gierek, mobilna daje sporo presji no i jak juz trafi dzidą to oj panie, dzieje sie. Sam gram bardzo czesto i mogę polecic. Jedyny minus to taki że jak w przeciwnej druzynie mają sporych frontline to bedziesz miec ciezko

Opublikowano

Jak smurf to Kata LB żeby szybko się nafeedować i niszczyć przeciwników. W sumie na smurfie wszystkim można grać i się bawić troll buildami. Kiedyś nawet adc Annie robiłem dla jaj.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...