Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ludzi do współpracy przy serwerze

SkredoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wraz z moją 3 osobową ekipą poszukujemy ludzi chętnych do współpracy przy serwerze Minecraft. Typ serwera to będzie prawdopodobnie MediumHC.

Poszukujemy:
- Administratora/moderatora serwera (składka na serwer obowiązkowa, dzielimy się zyskami)
- YouTubera (3k+ widzów), za reklamę oferujemy rangę YT na serwerze oraz wynagrodzenie pieniężne

Oczekujemy:
- Nie wycofania się z projektu
- Dobrego kontaktu
- Ogarnięcia

Kontakt: PW lub skype: m3g4zi0m3k

Opublikowano

Jeżeli myślisz że znajdziesz kogoś kto będzie składał ci się na serwer, to jesteś w błędzie :>

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

A szukasz technika

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

No trochę użytkownicy @up mają rację

Ponieważ to się nazywa Sponsoring (przeznaczasz swoje pieniądze dla pewnego elementu, dzięki któremu wspierasz rozwój danego elementu)

Wątpię, żeby ktoś się skusił na płacenie za w pewnym stopniu pracę, a oferowany zysk może się okazać jakby to określić scamem (kradzieżą/oszustwem).

Osoba chętna na twoje stanowisko, chcę Ci pomóc w pilnowaniu tego nad czym ciężko pracowaliście a ty każesz jeszcze płacić.

Nie lepiej szukać administracji nie oczekując od nich pieniędzy? A co do zysku nie musisz go oferować, lub możesz naprawdę zaufane osoby wynagradzać (ale to już twoja decyzja i ja Ci nie będę mówił co masz robić)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...