Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartphone Manta Quad Titan MS5801

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Wie ktoś gdzie mógłbym kupić szybkę do Smartphona Quad Titan MS5801 szukam od godziny i nie znalazłem nic,również interesuje mnie zakup obudowy,jeśli ktoś wie gdzie mogę to znalezć proszę o link polajkuje  :)

Opublikowano

Cześć.Wie ktoś gdzie mógłbym kupić szybkę do Smartphona Quad Titan MS5801 szukam od godziny i nie znalazłem nic,również interesuje mnie zakup obudowy,jeśli ktoś wie gdzie mogę to znalezć proszę o link polajkuje  :)

Wiesz, ten model jest mało rozpoznawalny na rynku i bardzo ciężko będzie znaleźć części do niego. Na upartego możesz poszukać na ebay, ale cudow nie oczekuj.

Opublikowano

Szukałem na necie przez 3h i nie znalazłem,dałem kumplowi telefon,który pojechał do serwisu i powiedzieli,że szybka z naprawą razem 100 zł,więc nie jest zle.Mam jeszcze kilka pytać co do tego telefonu bo nie do końca to ogarniam.

1:Producent pisze,że pamięc wbudowana to 8 GB mam 4,5,na pudełku też pisze,że jest 8

2:Apart niby 8,ale można coś tam skalibrować do 12 mega (o co w tym chodzi)

3:Procesor Producent pisze,że jest to 4x1.50 i na pudełko jest napisane 1.50 a w telefonie jest 1.20.

I nie wiem czy producent polecial w.... czy coś z telefonem jest nie tak.Wifi mi nie działało teraz to zrobilem mu hard reset i zastanawiam się nad wgraniem androida 4.4 

Opublikowano

Nie wgrasz na tym żadnego romu, ponieważ mediatek.

100 zł to wartość takiego telefonu. Moim zdaniem lepiej kupić coś lepszego, niż jakieś manty na kiju.

8gb wbudowanej jest, tylko dla użytownika pozostaje okolo 4.5 wlasnie.

Procesor to taktowaniem się nie martw, to i tak to samo gówno xD

#teams4bal

Opublikowano

Nie wgrasz na tym żadnego romu, ponieważ mediatek.

100 zł to wartość takiego telefonu. Moim zdaniem lepiej kupić coś lepszego, niż jakieś manty na kiju.

8gb wbudowanej jest, tylko dla użytownika pozostaje okolo 4.5 wlasnie.

Procesor to taktowaniem się nie martw, to i tak to samo gówno xD

Telefon spokojnie z 300 moge sprzedać i to nawet teraz,i roma czemu nie wgram skoro dali pod mój model ? A telefon własnie ten przypadł mi do gustu i nie chcę innego

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...