Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie polecacie grac?

Strzegiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie na którym servie najlepiej zacząć grę?

Szukam servera gdzie będzie dużo ludzi i w tym sporo polaków 

z góry dzięki za odp i pozdrawiam :)

Opublikowano

Na jakim kliencie grasz: Gameforge (na Fraya  sporo naszych) czy En Masse (Celestial Hills)? 

Opublikowano

Tera EU- Killian (PVP) lub Fraya (PVE- jedyny w miarę przystępy, chociaż i tak strasznie wyludniony)
Tera NA- Mount Tyrranas (PVP) lub Tempest Reach/Celestial Hills (PVE)

Co do Polaków, to ja z gildią gramy na Celestial Hills, gildia jest w pełni polska, ostatnio zaczęliśmy rekrutować nowe osoby, więc zapraszamy :P

Opublikowano

Tera NA- Mount Tyrranas (PVP) , dużo ludzi, fajnie się gra. Sam zastanawiałem się gdzie grać i uwierz mi ten serwer to był dobry wybór :)

Opublikowano

dzięki za odp zacznę sobie grać na jakimś servie NA

PVE-Tempest Reach

PVP-Mount Tyrranas

A na tych serwerach są chociaż jakieś aktywne polskie gildie? Na CH jest na pewno, a frekwencja też duża.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy w wersje EU naprawdę gra tak mało ludzi, że każdy poleca NA? Sam zacząłem grać na amerykańskim, ale ping jednak trochę przeszkadza i nie wiem czy nie pobrać europejskiej wersji.

Opublikowano

Czy w wersje EU naprawdę gra tak mało ludzi, że każdy poleca NA? Sam zacząłem grać na amerykańskim, ale ping jednak trochę przeszkadza i nie wiem czy nie pobrać europejskiej wersji.

Mi tam pingi nie przeszkadzały, w sumie nawet nie odczuwałem ich. Do eu ludzie powoli wracają ale zawsze będę przekonany że GameForge leci na hajs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...