Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Moderatorem Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ub6a.png

Jestem Karolina, mam lat 18. Pochodzę z okolic Poznania, a dokładniej - z Leszna.

Chodzę do Zasadniczej Szkoły Zawodowej (nie, nie jestem tępa - potrafię coś sobą reprezentować). Uczę się w zawodzie sprzedawcy.

Jestem mała, brzydka i gruba - trochę przypominam morświna.

Nie jestem pustą i zapatrzoną w siebie dziewczynką, którą interesuje tylko ładna buźka i hajs.

Oczywiście w moim szerokim wachlarzu +9 zainteresowań z 2x ludem znajdzie się również miejsce dla muzyk i literatury.

Jestem osobą cierpliwą, otwartą i komunikatywną.

Jestem chamska, lecz na powierzonym mi stanowisku jestem osobą kulturalną, moje wypowiedzi są sensowne i na poziomie.

Wyróżnia mnie bezstronność, umiejętność pracy w zespole, sumienność, lojalność, odpowiedzialność oraz sprawiedliwość.

2v3ori0.png

Rolę moderatora pełniłam na serwerze Tanavis MT2, z czasem awansowałam na Support Gry.

Z panelem moderatora jestem obeznana i zaznajomiona.

Miałam okazję pracować również w panelu administratora, ale tylko w kwestii użytkowników, więc moja umiejętność władania panelem administratora jest znikoma.

Jestem dość kumatą osobą, więc szybko się uczę.

Chętnie się uczę nowych rzeczy i będzie mi bardzo miło, jeśli ktoś powierzy mi owe stanowisko.

2wedfzb.png

Wymagane 16/17 lat 11cchls.png

TeamSpeak3 11cchls.png

Minimum 4h aktywności na forum 11cchls.png

Umiejętność wysławiania się 11cchls.png

Kultura osobista11cchls.png

Respektowanie hierarchii11cchls.png

Skontaktować się ze mną można poprzez napisanie do mnie wiadomości prywatnej, bądź pod postem.

Pozdrawiam.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Nie za szybki ten refresh?

Co do tematu, to masz małe doświadczenie ale przedstawiłaś się z dobrej strony, jak na początek.

Na chwile obecną polecę twoje usługi, a zobaczymy co będzie w dalszej przyszłości.

Opublikowano

Nie za szybki ten refresh?

Co do tematu, to masz małe doświadczenie ale przedstawiłaś się z dobrej strony, jak na początek.

Na chwile obecną polecę twoje usługi, a zobaczymy co będzie w dalszej przyszłości.

Cóż, może i za szybko, w sumie - albo nie widziałam w regulaminie, albo nie doczytałam punktu o refreshu.

Doświadczenie może i małe, ale ile można ogarniać panel moderatora?

Każdy kiedyś miał małe doświadczenie, od czegoś trzeba zacząć. :)

Mam nadzieję, że według innych jestem osobą godną zaufania i reprezentowania forum ze stanowiska MF.

Dziękuję. :)

Opublikowano

Przejrzyście napisane, przyjemnie się czyta. Polecam główny plus za ogromny dystans do siebie.

utn6x1b0watr.png

Opublikowano

Polecam, osoba wie co robi i umie się zachować.

Podanie estetyczne i przejrzyste. :yay:

Dziękuję za miłe słowa.

#chwilowo do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...