Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączanie się komputera przy zbyt wysokiej temperaturze procesora

Piotrindziosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wyłączającym się komputerem przy obciążeniu procka i nie wiem czym to jest spowodowane. Komputer był tydzień temu czyszczony w środku dokładnie i działał przez pare dni normalnie, ale zaraz nagle zaczął wariować. Pasta została wymieniana jakies 2 tyg temu, aa i dołoze jeszcze jedno, jak dociskam radiator do procesora tym zaczepem to zwrastają obroty wiatraka na maxymalne wartosci i komp się gasi po 1-2min. Wklejam ssy z hw montora. Może wy mi pomożecie:) Ten drugi screen należy do samej przegladarki i youtuba:) 90stopni dochodzi po około 30sekundach i muszę wyłączyć przeglądarkę. A to jest przecież chyba nie możliwe. No i nauważyłem, że komputer nie ma takich stopni gdy jest chłodniej w domu czyli np w nocy:) Wtedy mg grać w coś i oglądac film. Także nie rozumiem tego komputera troszkę, albo może jest uszkodzony zasilacz albo coś?

Specyfikacja:

-Zasilacz Colorsit 350W

-Płyta gł Gigabyte GA-M61SME-S2L

-Procesor AMD Athlon 64 X2 4200 +

Oczywiscie w komputerze raczej nic nie zamierzam zmieniać, bo służy mi póki co tylko do oglądania youtuba i przeglądania neta.

post-1510189-0-59629500-1469363582_thumb.png

post-1510189-0-92064600-1469363587_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...