Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wykryć crack licencję?

pxs

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, jak sprawdzić, czy dany serwer posiada legalną licencję czy jest co crack? Podejrzewam, że pewien serwer działa nielegalnie i chciałbym to sprawdzić :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, jak sprawdzić, czy dany serwer posiada legalną licencję czy jest co crack? Podejrzewam, że pewien serwer działa nielegalnie i chciałbym to sprawdzić :)

Pozdrawiam.

Zgłoś ich TUTAJ!

Raczej takiego sposobu aby to wykryć nie ma.

Uczeń
Opublikowano

Wydaje mi się, że musi być jakiś sposób, ponieważ na forach ludzie nieraz się osądzają o crack licencje. Nie chcę też zgłaszać bezpodstawnie.

Pozdrawiam. 

Uczeń
Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź :) W takim razie zgłoszę, jeśli to legalny serwer, to nic się nie stanie :)

Mam jeszcze jedno pytanie, a nie będę specjalnie zakładał nowego tematu - Publiczne serwery na licencji Non Profit też się zgłasza? Bo jedni twierdzą, że można postawić serwer na takowej licencji, a inni, że publicznego nie można, a wiele serwerów stoi na NPL.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź :) W takim razie zgłoszę, jeśli to legalny serwer, to nic się nie stanie :)

Mam jeszcze jedno pytanie, a nie będę specjalnie zakładał nowego tematu - Publiczne serwery na licencji Non Profit też się zgłasza? Bo jedni twierdzą, że można postawić serwer na takowej licencji, a inni, że publicznego nie można, a wiele serwerów stoi na NPL.

Pozdrawiam.

Zadaj im pytanie takie na supporcie to dostaniesz odpowiedź i będzie to wiadomość z pierwszej ręki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...