Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja EliteMT2?

Czopek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto z was by zagrał ponownie na EliteMT2, takim samym serwerze?

Pamiętacie te wojny: TeddyBears, TheSprite itd? :D Kto grał? :D Ma dobre wspomnienia?

Jestescie za reaktywacją tego serwera? ;)

Opublikowano

ten serwer padnie tak szybko jak reworki pandory,to co bylo kiedys juz nie wroci.

@fokus243 <-- jak chcesz o cos zapytać/pocisnąć/pokłócić się, śmiało :3

10/25/50/75/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Co z tego że kiedyś grało tam sporo osób i był fajny klimat? Czasy się zmieniają, ludzie też. 

Reworki tych starych serwerów są bardziej na hajs niż serwery Małysza.

Opublikowano

Przecież już wychodzi rework elite i startuje w sierpniu. Lecz nie nastawialbym się, że będzie dużo graczy bo startuje ta Pandorka

Opublikowano

Z tego co wiem, to powstaje Rework pandorki 1:1 więc raczej na pandorze warto zagrać.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Z tego co wiem, to powstaje Rework pandorki 1:1 więc raczej na pandorze warto zagrać.

Zgadzam się z tobą :) z tego co mi wiadomo to podobno jest typek z starej administracji Pandory ale to są plotki tak myślę nie wiem.

Opublikowano

Zgadzam się z tobą :) z tego co mi wiadomo to podobno jest typek z starej administracji Pandory ale to są plotki tak myślę nie wiem.

Aktualny administrator pandory miał dość niedawno serwer (Melivia), który większość wie jak skończył. Pewnie tutaj będzie to samo. I nie, nie jest on z administracji starej pandory :P

Opublikowano

ktoś już robi ten rework i szczerze z góry nie polecam bo czego można się spodziewać po administracji która reklamuje serwer na swój sposób czyli spamuja w metinowych grupach pod KAŻDYM wpisem jak jakieś niedorozwoje umysłowe :)

Opublikowano

Nie jest to dobry pomysł to raz. a dwa Polacy od około 2 lat nie zrobili żadnego dobrego serwera, a nawet jeśli takie były to zostały one zniszczone przez pseudo adminów co sprzedawali yangi na allegro za 50 groszy :D A normalni ludzie, którzy robili dawniej serwery skończyli z metinem i żaden Elite ani Pandora itp nie mają szans na powodzenie, bo biorą się za to buraki nie potrafiący nawet podetrzeć samodzielnie tyłek..

Opublikowano

To co było już nie wróci wiec nie ma sensu odgrzewać starego kotleta niech sobie smacznie śpi te czasy już nigdy nie wrócą i nie będzie tego samego klimatu 

Opublikowano

Ja jestem na tak :D już bym wolał grac na Elite, niż na pandorze, gdzie się biłeś 10 min i 55 Lvl mógł się bić z 250 ;d 

Wystarczy, że ktoś ogarnięty się tym zajmie. Teraz brakuje takiego oldschoolowego metina jak elite, bez zbędnych gówien typu pety itd :D

Opublikowano

Na tamte czasy to był doby serwer, teraz są innowacje, które Elite MT2 by niczym nie zaskoczyło, tak myślę.

Tylko Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...