Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do internetu i waznosc konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam telefon Meizu M2, android 5.1.

Na razie mam konto w plusie, bo tylko z ta siecia jestem jakkolwiek zapoznany, ale ceny za internet sa dosc duze- szukam wiec sieci komorkowej albo jakiegokolwiek sposobu na tani internet. Jedyne co chce w telefonie- to dostep do internetu zawsze i wszedzie oraz dluga waznosc konta. Moglby mi ktos zaproponowac? 

Opublikowano

Stały dostęp do internetu to możesz tylko dzięki abonamentowi. Chyba że będziesz ciągle kartę doładowywał...

Opublikowano

Dobra wiadomo ze to przesada hehe. Ale chodzi mi o to zeby bylo dosc tanio i duzo- bo w plusie 2gb za 10zł to wiadomo nie drogo, ale taniej chyba moze byc. I jeszcze w taryfie ja+, a ja jestem w taryfie rok waznosci konta bo to tez jest dla mnie wazne. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam premium mobile, 19 zł a dostajesz 5gb neta, nie limitowane rozmowy i sms'y

Aaa dodam jeszcze, ze internet zwolni, a nie się wyłączy ! :)

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Mam abonament w orange, nielimitowane rozmowy i sms'y. 2GB internetu na miesiąc z możliwością przekroczenia limitu do 10 zł (wtedy internet zwalnia) ogólnei chodzi bardzo dobrze i w sumie za spoko cenę 56 zł miesięcznie 

9113414779628821535959.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...