Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie zmienilo w Neverwinter przez rok?

Cocoala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio grałem rok temu, czy duzo sie zmieniło? Na dobre czy na złe? Gra wiecej osob? Jakie najwieksze zmiany? Co najbardziej waznego zostalo dodane? :P. Miałem 35lvl diablę ale źle rozwinięty i przez to słabszy wiec bede rozważał zaczęcie od początku. 

Opublikowano

Mogę tyle powiedzieć, że w głównym mieście lagi jak jasny c**j są jak były rok/dwa/milion do nieskończoności temu tak są dalej nie naprawili optymalizacji i pewnie nie naprawią nigdy , ludzi jest mało w porównaniu do tego co było jak ostatnio grałem też z rok wstecz. Pograłem trochę i jakiś zmian w początkowej grze nie ma/nie zauważyłem, o reszcie się nie wypowiadam bo nwm i zrobiłem przerwę.

Opublikowano

Ostatnio grałem rok temu, czy duzo sie zmieniło? Na dobre czy na złe? Gra wiecej osob? Jakie najwieksze zmiany? Co najbardziej waznego zostalo dodane? :P. Miałem 35lvl diablę ale źle rozwinięty i przez to słabszy wiec bede rozważał zaczęcie od początku. 

Przez rok tak wiele to się nie zmieniło, osób gra raczej tyle samo. Większych widocznych zmian nie ma.

Mogę tyle powiedzieć, że w głównym mieście lagi jak jasny c**j są jak były rok/dwa/milion do nieskończoności temu tak są dalej nie naprawili optymalizacji i pewnie nie naprawią nigdy , ludzi jest mało w porównaniu do tego co było jak ostatnio grałem też z rok wstecz. Pograłem trochę i jakiś zmian w początkowej grze nie ma/nie zauważyłem, o reszcie się nie wypowiadam bo nwm i zrobiłem przerwę.

Lagi? Ja gram na lipnym sprzęcie i lagów nie mam a ustawienia średnie. Poza tym nigdy nie miałem lagów tam :D

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Przez rok tak wiele to się nie zmieniło, osób gra raczej tyle samo. Większych widocznych zmian nie ma.

Lagi? Ja gram na lipnym sprzęcie i lagów nie mam a ustawienia średnie. Poza tym nigdy nie miałem lagów tam :D

Gra mi sama ustawiła  maksymalne, gdzie poza miastem gra chodzi git, ale w mieście ściny, nie tylko ja mam ten problem bo ludzie z PC 3/4 gb grafa, i5/i7, nety po 120mb/s też na forach pisali, że mają lagi w mieście. Więc, gdzie leży problem bo dziwne, że poza miastem na full gram i jest git wejdę do miasta i nawet na low są lagi.

Opublikowano

Nie wiem jak było kiedyś, sam grę zacząłem z 4/5 dni temu i gra się przyjemnie. 

Co kolega pisal o lagach, to nie ma. Mam średniego lapka i jest git. Wlasnie odpalałem sobie dwa clienty na raz i też daje radę, proponuję pobawić się ustawieniami.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Wiele rzeczy się zmieniło przez rok czy na plus, to musisz sam ocenić. Znajdź sobie gildię, która pokaże Ci co i jak, bo samemu będzie Ci ciężko. Jeżeli będziesz chciał przyśpieszyć rozwijanie postaci to nie obejdzie się bez realnej gotówki, jeżeli nie to czeka bardzo długa droga. Poszukaj poradników dotyczących klasy, która Cię interesuje, aby później nie bawić się w przeszkolenia. Patrz z przymrużeniem oka na opinię innych ludzi dotyczących klas, bo każda klasa w jakiś tam sposób jest potrzebna (jedna mniej, druga bardziej). To taki "duży" skrót zmian :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...